Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb Lydia Lozano amb María Patiño a 'Ni que fuéramos'

La discussió entre María Patiño i Lydia Lozano que podria posar fi a la seva amistat

María Patiño i Lydia Lozano han tingut una petita topada en ple directe de 'Ni que fuéramos'

María Patiño i Lydia Lozano han protagonitzat una petita discussió en ple directe de Ni que fuéramos.

Els col·laboradors estaven parlant sobre la darrera entrevista que ha concedit Sofía Cristo, quan Lozano ha optat per comentar certa informació que no estava relacionada amb el vídeo.

Una cosa que ha molestat a María Patiño, que no ha dubtat a cridar l'atenció a la seva companya i li ha demanat que es limiti a parlar sobre el contingut.

Captura de Lydia Lozano a 'Ni que fuéramos'
Lydia Lozano defensa la seva postura a 'Ni que fuéramos' | Canal Quickie, TEN TV

Sobretot arran que Cristo comentés que no tornaria mai a Telecinco i que li feia molta pena certes coses que escolta a la televisió. Sobretot, per la manera com pot afectar la seva mare.

"Ella em va comentar que li semblava molt fort el fet que ens n'anéssim de Telecinco perquè no érem blancs, tenint en compte els temes que han tractat després", explicava Lydia.

Davant d'això, María Patiño li cridava l'atenció i li recordava que Sofía Cristo no havia parlat d'aquest tema a l'entrevista.

Lydia Lozano té un breu desacord amb María Patiño

"Jo et transmeto el que ha dit ella, que és que vol treballar una televisió més blanca, com el programa en què treballa ara", ha defensat Lydia. "Si vols torna a posar el vídeo", ha explotat molesta pel tracte dels seus companys.

"Lydia, crec que tenim un problema de comunicació", l'ha reprès llavors Patiño. "L'únic que et demano és que pots dir coses molt interessants, però que et limitis al que hi veiem", ha insistit la presentadora.

"El blanqueig a què es refereix ella és que li sembla una barbaritat tot el que ha explicat el seu germà", ha sostingut Lydia. "La manera com han tractat el tema en una cadena i en una altra", apuntava amb encert Carolina Sobe donant-li la raó a Lozano.

Captura de María Patiño i Lydia Lozano discutint a 'Ni que fuéramos'
Lydia Lozano discuteix amb María Patiño en directe | Canal Quickie, TEN TV

D'aquesta manera, sembla que les dues amigues han tingut un desacord que potser els pot afectar de cara a la seva relació fora de càmeres.

Un breu desacord que segurament no tardaran a arreglar, ja que totes dues han mantingut sempre una relació molt bona.

Lydia Lozano, que coneix molt bé la història familiar de Bárbara Rey, també ha aportat detalls molt interessants sobre la situació als jutjats que afronta Ángel Cristo.

"S'ha convertit en una caixa forta", ha acusat el germà de Sofía Cristo. A més, ha amenaçat d'explicar què ha passat als jutjats.