Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos d'Ion Aramendi i Roberto Leal amb rostre seriós i un emoji de bomba al costat

Ion Aramendi parla sense embuts sobre el futur de Roberto Leal a ‘Pasapalabra’

Ion Aramendi s'ha sincerat i ha revelat què és el que realment pensa sobre Roberto Leal i el seu popular programa

Ion Aramendi és un dels presentadors de confiança de Telecinco. Per això l'han fet conductor de realities, s'ha posat al capdavant de Factor X i també lidera el famós concurs de la cadena: Reacción en cadena.

De moment, aquest format no ha aconseguit batre en cap moment el seu rival: Pasapalabra. Tot i això, Ion Aramendi sembla tenir molt clar què passarà amb aquest format d'Antena 3 i, fins i tot, amb el seu presentador: Roberto Leal. Creu que aquest cada cop està més a prop de perdre el lideratge.

Ion Aramendi afirma rotund què li espera a Roberto Leal a Pasapalabra

Ion Aramendi està encantat amb el seu treball a Reacción en cadena. Aquest concurs ha anat aconseguint fidelitzar espectadors i això que no ho té gens fàcil. La raó és que el seu gran rival és l'imbatible Pasapalabra, que condueix Roberto Leal.

El presentador basc ara ha concedit una entrevista a Pronto en què parla sense embuts de la seva situació laboral. I, en fer-ho, no ha dubtat a parlar del futur que li espera al seu contrincant d'Antena 3, el marit de Sara Rubio. Sobre això, ha manifestat: “El sostre que ha tingut Pasapalabra és altíssim, però cada cop retallem més en distància”.

Muntatge amb Roberto Leal somrient i Ion Aramendi amb la cara d'enuig i una gràfica amb les audiències
Ion Aramendi veu cada cop més a prop que 'Pasapalabra' deixi de ser el més vist | Mediaset, Atresmedia, catalunyadiari.com

“Hi va haver un temps en què ens quadriplicaven la dada, encara que ara la diferència va minvant. És qüestió de cicles. Nosaltres continuem fent un programa que és entretingut, molt divertit, que tothom pot veure i que competeix de manera molt sana”.

Al que ha afegit: “Aleshores, per què no somiar amb aconseguir-ho? Que hi siguem al mateix temps o que, de sobte, en guanyi un. Jo no deixo de somiar, és qüestió de temps”.

En aquest punt, Ion ha parlat directament de Roberto, a qui espera derrotar molt aviat en aquesta batalla televisiva. Ha afirmat: “Jo vaig dir a Leal, que és amic i un grandíssim company, i a Jacob Petrus que puguem coexistir tots és el més meravellós. Cap volem que als altres els vagi malament”.

I, parlant de Reacción en cadena, també ha fet referència als concursants estrelles del format: els mozos de Arousa. A aquests els ha dedicat paraules d'enorme afecte: “Són tres xavals molt macos, a qui se'ls estima molt ràpid. Són com aquell familiar ideal, aquell gendre perfecte”.

Plànol general del plató de 'Reacció en cadena' amb els Mossos d'Arousa a un costat i Ion Aramendi a l'altre
Ion Aramendi està encantat amb el concurs i els seus participants veterans | Mediaset

Encara més, ha deixat clar que “són molt humils i assenyats. Cada programa se'l prenen com si fos el darrer o el primer”.

Ion Aramendi també parla dels seus altres projectes a la televisió

Ion Aramendi no només s'ha referit a Reacción en cadena, també a l'altre format que condueix a Telecinco: Factor X. Un programa musical que ha estat un autèntic fiasco, ja que no ha aconseguit les audiències que la cadena esperava.

Sobre aquest revés, el marit de María Amores ha confessat que “la majoria de les propostes televisives són un fracàs”. Fins i tot ha explicat que en aquest format el problema que creu que s'ha produït és que ha arribat en un moment inadequat.

Fotografia de Ion Aramendi de perfil davant del logo de Factor X
Ion Aramendi no ha tingut objecció a confessar la patacada de 'Factor X' | Mediaset

Per descomptat, se li ha preguntat sobre el proper repte amb Gran Hermano i Aramendi s'ha mostrat molt feliç. Tant és així que ha explicat que “ho visc amb molta expectació i, la veritat, és que tinc moltes ganes que arribi. Em ve molt de gust, a més la meva dona ha treballat molts anys en aquest format, 13 edicions”.

“Que torni a l'origen, que era el concepte d'anònims, és genial. Encara que sempre amb un punt de novetat que també li exigirem com a fidels seguidors del format. Necessitem que hi hagi una bolcada, un gir i que no sigui més del mateix”.