Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge del plató de 'La Ruleta de la Suerte' desenfocat i Jorge Fernández parlant amb un jersei negre

El cridaner comentari de Jorge Fernández en donar un premi històric a ‘La Ruleta’

Jorge Fernández no ha pogut evitar donar el seu punt de vista sobre el moment tan inesperat que ha viscut al concurs

Jorge Fernández s'ha convertit en protagonista de l'actualitat més d'una vegada per les seves expressions i declaracions a La Ruleta. I precisament això és el que ha fet que ara es posi novament en el focus mediàtic.

El que ha passat és que al concurs d'Antena 3, Jorge Fernández ha donat un premi històric a un dels concursants. I el presentador no ha pogut evitar fer un comentari que ha resultat molt cridaner. Sí, ha sorprès perquè les seves paraules desprenien molt d'afecte i, fins i tot, admiració.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Jorge Fernández mirant cap avall amb una camisa de quadres el 20 de febrer de 2024
Jorge Fernández és un presentador molt estimat a Atresmedia | Atresmedia

Jorge Fernández topa amb un moment inesperat a La Ruleta

Jorge Fernández, que ha parlat aquests dies sense embuts de la seva malaltia, compta amb tota mena de participants a La Ruleta de la Suerte. Uns el diverteixen, els altres el sorprenen per la seva mala sort i també hi ha els que el deixen perplex per la seva capacitat per resoldre panells. I en aquest darrer grup hi ha el Javi, de 26 anys.

Aquest jove ha acudit a una de les últimes entregues del concurs d'Antena 3 i aviat ha deixat clar que guanyaria. I és que ha aconseguit triomfar en diversos panells, cosa que l'ha portat a acumular 4.175 euros. Gràcies a això, ha arribat a la prova final.

Jorge li ha revelat el títol de l'últim panell: Tres de l'oïda. Després d'això, el noi ha dit tres consonants i una de vocal, que no li han servit gaire per aclarir les paraules que s'amagaven. Però no li ha fet falta, ja que en només dos segons ha resolt el repte: “Timpà, enclusa i estrep”.

D'aquesta manera, amb una rapidesa aclaparadora, el presentador basc l'ha vist solucionar el panell. I, en fer-ho, Javi s'ha endut 6.000 euros, que ha sumat al que ell ja havia aconseguit anteriorment. Vaja, que se n'ha anat a casa amb un guardó històric: 10.175 euros.

Jorge Fernández parla després de lliurar una suma abundant

Jorge Fernández s'ha alegrat moltíssim, igual que Laura Moure, de què el participant s'hagi endut aquesta xifra tan elevada. Ho ha manifestat dient: “Que meravellós, que bé”.

En aquest punt, ha estat quan el conductor de La Ruleta ha volgut opinar sobre els fets. I ha cridat l'atenció, perquè les paraules han demostrat l'admiració que ha sentit pel joc de Javi. I també l'afecte que li havia provocat.

Captura de Jorge Fernández i el concursant Javi abraçats a
Jorge Fernández ha dedicat unes paraules boniques al concursant | Antena 3

Exactament, Jorge ha afirmat: “Ho has fet molt, molt, molt bé tot el programa, des del principi fins al final. A més, t'he vist molt tranquil des del començament, ho has fet amb una tranquil·litat sorprenent. Has estat gaudint i, com diem sempre, quan un concursant gaudeix, ho fa molt bé”.

A això ha afegit: “M'alegro molt per tu. Sí, perquè ets un noi molt maco i has jugat realment bé”.