Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Alfonso Arús comentant la darrera aparició de José Ortega Cano

Alfonso Arús publica la informació més desitjada sobre José Ortega Cano a 'Aruser@s'

Alfonso Arús ha revelat als seus espectadors una cosa molt important sobre la situació actual d'Ortega Cano

Alfonso Arús dedica un espai important del programa Aruser@s a tractar els temes més candents de la premsa rosa. I això és el que l'ha portat ara a donar una notícia rellevant sobre Ortega Cano.

Alfonso Arús, que sap que el torero està passant un moment complicat a l'àmbit personal, ha revelat el més esperat. Ni més ni menys que ha emès les primeres declaracions del torero després de sortir a la llum la seva problemàtica actual.

Alfonso Arús aconsegueix el més esperat sobre Ortega Cano

Alfonso Arús, que aquests dies ha tret segurament un somriure a Kiko Rivera amb les seves declaracions, és conscient de la situació tensa en què està Ortega Cano. Sap que el fill d'aquest, José Fernando, i un dels seus nebots, Paco, estan ficats en un embolic. Concretament, en un presumpte delicte d'estafa, que els pot portar, si acaben sent declarats culpables, a afrontar pena de presó.

El presentador català ha posat sobre la taula aquest assumpte tèrbol a Aruser@s. En concret, ha estat Tatiana l'encarregada de posar en situació els espectadors: "Segons sembla, José Fernando formaria part presumptament d'una empresa que s'hauria format el 2020. Empresa que feia préstecs amb vehicles amb testaferros".

Primer pla de José Fernando Ortega seriós amb una gorra i un auricular a l'orella
Alfonso Arús sap que el jove està ficat de ple en un nou problema | Europa Press

En aquest punt, ha estat quan Arús ha donat la informació més desitjada per aquells que estan seguint aquest tema. I és que tenia les primeres declaracions que el torero ha fet sobre això. Per això s'hi ha donat pas, on el protagonista ha aparegut visiblement enutjat.

Alfonso ha sentit Ortega manifestar: “José Fernando no té res a veure amb això. Ell no sap res de res”. I hi ha afegit: “Feu el favor de no parlar de José Fernando, perquè és una persona que necessita ajuda”.

Després d'això, s'ha muntat al cotxe i ha donat un cop de porta a la premsa. D'aquesta manera, ha deixat clar que protegeix el seu fill gran, que ha tingut problemes d'addiccions, i que no vol que es vegi esquitxat per més escàndols.

Alfonso Arús analitza les paraules d'Ortega Cano

Alfonso Arús, davant de les paraules del torero, ha decidit donar el seu punt de vista. En efecte, ha manifestat: “Estic d'acord que José Fernando necessita ajuda. Però hi ha la possibilitat que qui no sàpiga res de res sigui el pare”.

Paraules que han estat ratificades per Tatiana: “És clar. Apunto que ell acaba sent coneixedor quan li truquin per declarar o veu que està sent investigat. El cas va per la via penal, així que veurem com evoluciona”.

Captura d''Aruser@s' amb Alfonso Arús amb una americana blau cel i Ortega Cano amb ulleres de sol el 21 de novembre de 2023
Alfonso Arús ha opinat sobre l'assumpte tèrbol de la família d'Ortega Cano | Atresmedia

I l'últim apunt sobre aquest tema controvertit l'ha donat Alfonso Arús. Ho ha fet indicant: “Òbviament, sembla que el pare creu que el fill no té res a veure amb el tema dels cotxes. Però veurem què diu la justícia”.

La justícia que, ara com ara, ha obligat el jove a acudir als jutjats per prestar declaració com a investigat, igual que el seu cosí. Després, caldrà analitzar totes les dades, dur a terme el judici pertinent i, finalment, dictar sentència. I si aquesta els declara culpables, poden acabar entre reixes.