Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb foto de "La Promesa" en pla general i el logotip, a més una foto petita amb dos personatges i un signe d'interrogació

'La Promesa' canvia el guió i confirma l'afer inesperat de dos protagonistes

'La Promesa' ha tornat a sorprendre els seus espectadors amb un afer que portarà molts problemes al palau

La Promesa és una de les sèries de més èxit en aquests moments de La 1. I això és gràcies a l'elenc d'actors i actrius, a la història que narra i, per descomptat, a les sorpreses constants que tenen lloc a les trames. Precisament la darrera ha vist la llum ara.

Els espectadors de La Promesa s'han quedat bocabadats amb el gir de guió que s'ha produït. I és que ha sorgit un afer sorprenent entre dos dels protagonistes. Ni més ni menys que entre Alonso i María Antonia.

Plànol mitjà de dos personatges de 'La Promesa' asseguts un davant de l'altre
'La Promesa' compta amb trames suculentes | RTVE

La Promesa provoca la història d'amor més inesperada

La Promesa, des dels seus començaments cap al gener de 2023, ha abordat molts temes, encara que l'amor és un dels més importants. Exemples són les relacions que viuen personatges com ara Jana i Manuel, María Fernández i Salvador i fins i tot Lope i Vera. I a totes aquestes ara se n'ha unit una més que ha deixat perplexos els fans.

La sèrie d'època La 1, en els darrers capítols, ha mostrat que Alonso i María Antonia estaven cada vegada més units. Davant la tristesa i l'enuig constant de Cruz, la dona d'ell, el marquès ha trobat en la seva amiga alegria i comprensió. Per això, a poc a poc, ells se n'han sentit còmplices i han gaudit d'una infinitat de moments únics.

Captura d'Alfons i Maria Antònia en primer pla mirant-se fixament i agafats de les mans
'La Promesa', capítol rere capítol, ha estat apropant Alonso i María Antonia | El Confidencial

I el resultat de tot plegat és que La Promesa ha decidit apropar-los encara més. Per això, el que ha fet ha estat propiciar que iniciïn un afer.

Ha passat al darrer episodi, quan Alonso i María Antonia s'han quedat sols i han aprofitat per parlar i prendre alguna cosa. Ell li ha reconegut tot allò que està fent per la família: “Parles d'allò que Cruz necessita i d'allò que necessito jo. Sempre et toca ser el nostre drap de llàgrimes, així que sovint has fet negoci venint a veure'ns”.

A això ha afegit: “Podries estar molt tranquil·la a casa teva, però et pot el teu esperit altruista”. I ella ha respost: “T'equivoques o, almenys, no només és això. La solitud no escollida pot ser un càstig terrible, fer que el món caigui a sobre”.

“Potser ho has oblidat, però de segur que vas viure aquesta sensació quan Carmen va morir. Els dies se't fan tediosos i anodins, però les nits encara són pitjor, et turmenten i et fan mal”.

Captura del petó entre Maria Antònia i Alonso a La Promesa
'La Promesa' ha propiciat un petó entre dos dels personatges centrals | RTVE

En aquell moment, l'amiga de Cruz ha tingut un gest d'afecte cap a Alonso, li ha acaronat la mà, alhora que s'hi ha acostat encara més. Tot mentre li ha dit: “Aquí estic bé, per aquesta raó i per alguna altra”. I, tot seguit, mentre es miraven fixament, ha fet el pas de fer-li un petó a ell, que li ha correspost.

Aquest petó, com s'ha vist a l'avanç, es veurà interromput al capítol d'avui per l'aparició de la marquesa. El que no quedarà clar és si aquesta ha estat testimoni de la traïció del marit i de la seva amiga o no. Caldrà veure la ficció per sortir de dubtes, però el que se sap és que Lorenzo decidirà investigar què passa entre els amants.

La Promesa: més girs inesperats

La Promesa no només ha sorprès aquesta setmana amb l'afer entre els dos protagonistes esmentats, sinó que també ho ha fet amb una mort. En concret, amb la de Pía, que sembla haver-se suïcidat, per a desgràcia de tots els seus amics i companys. Diem 'sembla' perquè s'especula amb la possibilitat que la seva mort hagi estat fingida per la seva seguretat, segons Jana i Rómulo.

A més, Jana s'enfrontarà a Cruz pels interessos del fill de la difunta esmentada. I Martina sorprendrà tothom fent el pas de lligar caps amb Ayala, l'enamorat de la seva mare.