Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Captura d'Aurah Ruiz trencada, plorant, a Supervivientes

Aurah Ruiz, molt afectada, comunica la pitjor notícia a la gala de 'Supervivientes'

Aurah Ruiz, superada per la situació, revela una notícia que pot marcar el seu futur a 'Supervivientes'

Cada vegada queda menys perquè Supervivientes 2024 arribi al final. Els concursants ja fa més de tres mesos que són a Hondures, aïllats de la seva família i s'enfronten a reptes innombrables.

La situació és cada cop més complicada, així que cada vegada són més els que volen abandonar el concurs. Ja ho hem vist en diversos concursants, però l'última ha estat Aurah Ruiz.

Aurah Ruiz comunica el seu desig d'abandonar Supervivientes

Com cada dimarts, va tenir lloc la cerimònia de salvació, en què un dels nominats és salvat. Encara que aquesta vegada va ser una mica diferent. I és que Aurah Ruiz, en ple acte, va esclafir a plorar.

Davant d'aquesta situació, Carlos Sobera ha aturat tot el procediment que estaven duent a terme per preocupar-se per la concursant. Aurah Ruiz no es va poder contenir més i va manifestar que volia abandonar l'illa: “Vull anar-me'n! Vull tornar a casa, estic cansada”.

Es podria pensar que és una decisió presa a la lleugera, però no és així. El cansament físic i mental que està patint l'ha estat llastant els últims dies, fins al punt de voler marxar.

Després d'aquell moment, els seus companys la van acompanyar i la van animar perquè fes un últim esforç les últimes setmanes del concurs. També ho van fer Carlos Sobera i Laura Madrueño. Els presentadors van fer veure Aurah que li queda poc per al final i té opcions de ser guanyadora.

Aquesta baixada té l'origen en una prova de recompensa. La concursant va estar a punt d'aconseguir-la, però finalment no ho va poder fer. Un fet que la va deixar sense el menjar de recompensa.

Va ser un moment delicat per a Aurah Ruiz, ja que, des d'aquest moment, se la va poder veure amb la cara plorosa en diverses ocasions.

Captura d'Aurah Ruiz en una gran bronca a Supervivientes
Aurah Ruiz és una de les protagonistes de l'edició | Mediaset

La història commovedora d'Aurah Ruiz al 'puente de las emociones'

Va ser una gala força completa per a la canària perquè, després de tot allò esmentat anteriorment, va haver de pujar al 'puente de las emociones'. Aurah Ruiz va fer un repàs de la seva vida: des de la relació amb Jesé Rodríguez, els problemes de salut del seu fill fins a com li ha costat obrir-se.

Aurah Ruiz va començar parlant sobre què li va suposar ser mare. “El que més m'ha dolgut a la meva vida és ser mare i no ser-ho com de debò ho havia d'haver estat”, va afirmar.

Tanmateix, ha reconegut que el moment més complicat de la seva vida va ser quan el seu petit va estar a l'hospital durant tant de temps. “Estar un any en un hospital veient coses molt fortes al meu primer i únic fill és el dolor més gran que he sentit en tota la meva vida”, relatava. “Un any sencer sense sortir. El meu fill va veure la llum del sol quan vam sortir al cap d'un any de l'hospital”, va afegir.

Captura d'Aurah Ruiz trencada, plorant, al pont de les emocions de Supervivientes
Aurah Ruiz no va poder contenir les llàgrimes al 'puente de las emociones' de 'Supervivientes' | Mediaset

“Pensar que no el tornaria a veure per una operació, per una sèpsia. Això és el que m'ha dolgut més, saber que potser el meu fill no sortiria d'una operació. Això és el pitjor que pot passar a una mare i sobretot primerenca”, va afegir.

Després de rememorar aquell moment nefast, Aurah va fer una reflexió sobre què va significar per a ella: “T'adones que és un any de m*rda en què vas pensar que fins i tot et moriries. Veig el meu fill ara, li veig la cara i dic, sí, ho vaig poder fer”.

En acabar la seva reflexió, concloïa dient que la baixada anímica és, sobretot, per no poder veure el seu fill. “El trobo a faltar molt. Trobo molt a faltar la meva família, vull abraçar-lo, contar-li un conte a les nits”, va explicar.

La narració ha estat molt commovedora, no només per a ella, que es va tornar a banyar en llàgrimes, sinó també per a Laura Madrueño. La presentadora la va esperar a l'altra banda del pont per animar-la. A més, es va poder veure que no va poder evitar emocionar-se en escoltar el discurs de la concursant.

La dura elecció de la recompensa d'Aurah Ruiz

Més tard, va aconseguir guanyar en el joc de 'las tentaciones'. Moment en què va haver de triar per les dues opcions del premi. Una carta de la seva parella, Jesé Rodríguez, o poder menjar una hamburguesa. La canària sempre ha manifestat la intenció de saber alguna cosa sobre el seu marit, però, aquesta vegada, la gana ha pogut amb ella.

Aurah Ruiz va enviar un missatge a Jesé perquè entengués per què ha pres aquesta decisió: “Bebè, tinc molta gana. T'estimo i només vull sortir d'aquí per abraçar-te i estar amb tu, però tinc molta gana, perdona'm”.

Captura d'Aurah Ruiz en una connexió amb Supervivientes després del seu accident
Aurah Ruiz va triar el menjar en lloc d'una carta de Jesé Rodríguez | Mediaset

La realitat és que la canària amb prou feines té informació del seu marit. L'únic cop que ha pogut saber alguna cosa va ser quan el seu pare la va visitar al programa. Ocasió que va aprofitar per comunicar-li que li donava suport al màxim i que s'està encarregant perfectament del seu fill.

Jesé Rodríguez prefereix mantenir-se allunyat dels mitjans. Tot i això, intenta donar suport com pot a Aurah Ruiz a través de les xarxes socials. Són molts els missatges que dedica arran de cada emissió d'una nova gala.