Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Victor Sandoval amb Alaska i mario retallats

Víctor Sandoval destapa el programa secret que estan gravant Alaska i Mario

Víctor Sandoval ha revelat en una entrevista que els seus amics estan duent a terme un projecte inesperat

Víctor Sandoval està vivint un bon moment a l'àmbit professional. Després de la cancel·lació de Sálvame i la fi del format especial per a Netflix, s'ha tornat a posar davant de les càmeres. Ho ha fet amb Ni que fuéramos, que ara s'emet a Ten TV.

D'aquest nou projecte n'ha parlat Víctor Sandoval en una entrevista. Encara que potser el més cridaner és que ha destapat el secret que mantenien els seus amics Alaska i Mario. Es tracta que estan gravant un programa molt especial.

Víctor Sandoval descobreix què estan fent Mario i Alaska

Víctor Sandoval, que està encantat amb la seva tornada a la tele amb Ten TV, té des de fa anys una gran amistat amb Alaska. A aquesta l'admirava per la seva música, n'era la icona i va tenir l'oportunitat d'acabar coneixent-la i convertint-se en el seu amic. Després també de Mario Vaquerizo, el seu marit.

Muntatge de fotos de pla mitjà de Víctor Sandoval amb rostre seriós i Alaska amb rostre somrient, tots dos asseguts en un plató de televisió
Víctor Sandoval i Alaska mantenen una gran amistat | Mediaset, catalunyadiari.com

En nombroses ocasions, l'ex de Nacho Polo s'ha referit a aquells dos artistes, que col·laboren a TardeAR amb Ana Rosa Quintana. I ara ho ha fet, de la mateixa manera, a l'entrevista que ha concedit a Semana. Entrevista en què ha revelat el secret que aquells amaguen: tenen entre mans un projecte per a una plataforma del nostre país.

Tot ha passat quan Víctor ha revelat que té una nova casa a Madrid, prop de la Puerta de Toledo. I és que parlant de la llar ha exposat: “El documental d'Alaska, part l'han gravat aquí, el que estan fent per a Movistar. Perquè la casa és moníssima, no és gaire gran, és petita, però està bé”.

D'aquesta manera, ha destapat que la cantant està fent, de la mà del seu marit i representant, un documental per a aquesta plataforma. Documental que, possiblement igual que el de molts altres famosos, suposarà fer un repàs per la seva trajectòria musical al llarg dels anys. Ara bé, caldrà esperar per sortir de dubtes, ja que també hi ha la possibilitat que sigui una continuació d'aquell que van fer a MTV.

Muntatge Victor Sandoval amb Alaska i Mario
Víctor Sandoval ha descobert el projecte que té Alaska ara a la televisió | catalunyadiari.com, Europapress

Víctor Sandoval sorprèn amb més declaracions

Víctor Sandoval ha destapat el projecte que els seus amics mantenien ocult, cosa que ha cridat l'atenció en aquesta exclusiva que ha donat. Però hi ha fet més declaracions interessants. Per exemple, la relació tan estreta que té amb dues de les seves companyes de Ni que fuéramos, Belén Esteban i María Patiño.

En aquest sentit, ha explicat que “a la meva darrera mudança m'han ajudat moltíssim, no m'han deixat anar la mà mai. Belén em truca a les nits per preguntar-me què estic fent i després em fa videotrucada perquè li ensenyi la nevera. Moltes vegades em deixa el gos quan se'n va de viatge i m'envia embotits i menjar”.

Així mateix, el col·laborador, que ha posat una demanda a un tuiter, ha admès que està molt il·lusionat amb el programa en què ara treballa. Tant és així que ha exposat que “seria un escàndol que una cadena com Ten arribés a superar Cuatro o La Sexta, però no és difícil. Jo hi confio”.

Captura dels col·laboradors de Sálvame a l'estrena de Ni que fóssim: María Patiño, Lydia Lozano, Victor Sandoval, Kiko Matamoros i Belén Esteban
Víctor Sandoval ha explicat la relació estreta que té amb dues companyes | Canal Quickie

“Es tornaria a fer història de la televisió”. I hi ha afegit: “A la gent, quan li dones veritat, mai no et dona l'esquena. Espero que ara no ens donin l'esquena”.

Per si no n'hi hagués prou, ha quedat clar que Sandoval manté rancor cap a Telecinco, per com va escometre el final de Sálvame i perquè a ell i a altres companys els té vetats. Ha afirmat que “és molt fotut quedar-se sense feina i he estat cinc mesos sense feina i sense cobrar l'atur”.

“He d'agrair alguna cosa a Mediaset o m'ho han d'agrair a mi que hi porto des de l'any 1993? Jo hauré cobrat, però perquè hi ha hagut audiències”. A això ha afegit: “Ara ha hagut de tornar a agafar Jorge Javier, però per què? Si tenen Ana Rosa, que presenti ella Supervivientes”.