Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de 4 estrelles amb el logotip de TVE i una cara sorpresa

Els actors de '4 Estrellas' reben una notícia desconcertant per part de TVE

El que ha passat amb '4 Estrellas' ha generat un malestar enorme entre els espectadors de la sèrie de TVE

4 Estrellas s'ha convertit en una de les sèries fixes de TVE que té més seguidors fidels. Des que va començar a emetre's l'abril de 2023 ha aconseguit captivar molts espectadors que no se la perden cap nit.

Al començament de setmana, tant els intèrprets de 4 Estrellas com els seus fans han topat amb una informació desconcertant. La ficció només s'emetria un dia, cosa que ha provocat un malestar enorme. Tant és així que les xarxes s'han omplert de missatges criticant TVE i destacant com està tractant de malament la comèdia últimament.

La decisió controvertida de TVE amb 4 Estrellas

4 Estrellas està emetent la seva tercera i última temporada, ja que se sap que al setembre ja no hi serà. El seu lloc a la graella serà ocupat pel programa de David Broncano, després del seu sonat fitxatge per La 1.

Fotografia grupal del repartiment de la tercera i última temporada de 4 estrelles a La 1
'4 Estrellas' afronta els seus darrers capítols | RTVE

Fins ara, la sèrie ha aconseguit incondicionals, que cada nit, de dilluns a dijous, s'asseuen davant del televisor per gaudir de les seves trames interessants. En concret, les de personatges com Luz i Ainhoa, Marta, Rita, Menchu o Marifrán.

Tot i això, aquesta setmana els actors de 4 Estrellas i els seus fans han rebut una notícia gens agradable per part de TVE. Només s'emetria un dia i així ha passat, dilluns és l'única jornada en què s'ha pogut veure. Per això els que la segueixen hauran d'esperar fins al dia 10 per veure com es resolen la mort de l'Azucena o el conflicte amorós de Luz y Vir.

El motiu d'aquesta determinació de l'ens públic? Que la resta de la setmana el seu horari s'havia de dedicar a trobades futbolístiques de les seleccions del nostre país. I també a un debat sobre les eleccions europees.

Per tant, per enèsima vegada, la ficció s'ha emportat un revés i els seus espectadors s'han sentit defraudats. Lògic, perquè així és impossible que es pugui gaudir de la continuïtat de les trames amb normalitat.

La postura de TVE amb 4 Estrellas genera enrenou a les xarxes

El que ha passat aquests dies amb 4 Estrellas ha enutjat molts espectadors, que estan farts que ella sempre en surti perjudicada. I és que són nombroses les ocasions en què TVE, per un motiu o un altre, ha frenat la seva emissió. Per tant, l'afartament entre ells i entre l'equip de la producció és enorme.

Captura de '4 estrellas' amb Marta amb un jersei taronja per les espatlles
Els espectadors de '4 Estrellas' estan farts que es menyspreï la sèrie | RTVE

Exemple d'això és que són nombrosos els incondicionals de la sèrie que han omplert les xarxes criticant La 1 i la manera que té de tractar aquella. Així, hi ha comentaris com aquest: “Haver d'esperar set dies per saber la resolució de la trama de Luz. No sé si odio més TVE o Vir”.

Als quals s'uneixen: “I ara què fem fins dilluns que ve?”, “Dilluns va darrere de diumenge. Com hi hagi alguna cosa estranya a les eleccions, a veure. Potser tampoc tenim capítol el dia 10” i “A hores d'ara de la comèdia, quedant poc, quines retallades”.

Caldrà esperar per veure si la cadena torna a perjudicar o no 4 Estrellas als capítols que queden. Tant de bo no sigui així i la deixi acabar com es mereix.