Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge amb una imatge de fons d'un testament, Maria Patiño al capdavant i una rodona vermella amb Belén Esteban

El motiu pel qual María Patiño no fa el seu testament indigna Belén Esteban

María Patiño revela el motiu pel qual no ha fet testament, un fet que no ha agradat gens a Belén Esteban

Fa uns dies, el programa de Ni que fuéramos va posar unes declaracions de Jorge Javier Vázquez. Unes paraules que va aprofitar per parlar de la seva experiència a l'hora de fer testament.

Aquest tema va causar un gran enrenou entre els tertulians del programa, sobretot arran de la intervenció de María Patiño. La presentadora estava sorpresa en veure que tots els seus companys havien fet testament i fins i tot diverses vegades. Justament després va confessar que ella mai n'havia fet un.

Unes paraules que no van agradar gens a Belén Esteban. La col·laboradora no comprenia per què no havia anat a fer-ho i li va demanar que li fes cas: “María, has de tenir testament, has d'anar a fer-ho”.

Plànol curt de María Patiño amb rostre seriós al plató de 'Ni que fuéramos Shhh' durant el programa emès el 3 de juny de 2024
A María Patiño li causa angoixa fer un testament | Canal Quickie

La raó per la qual María Patiño mai no ho ha fet

Per la seva banda, la presentadora assegurava que el motiu pel qual mai no ha fet testament és perquè “no pensa en la mort”. De fet, va confessar que quan li toca parlar sobre aquest tema li causa “moltíssima angoixa”.

A més, María Patiño va explicar que ella creia que no calia fer-ne un, ja que ella només té un fill. Motiu pel qual sempre ha pensat que totes les seves possessions les heretaria ell.

Aquesta revelació va sorprendre tots els col·laboradors. Especialment Belén Esteban, que, una vegada més, va tornar a insistir assegurant-li que després de fer-ho es quedaria molt més tranquil·la.

Captura de María Patiño mirant a càmera a Ni que Fórem
María Patiño va confessar que no pensa en la mort | Canal Quickie

“Cal fer-ho ben fet, que hi ha gent que s'arruïna per l'herència. María, has de fer-ho”, va reiterar 'la princesa del pueblo'.

Més tard, la direcció del programa va oferir a María Patiño la possibilitat de fer un testament en directe. Li van recalcar que és privat, però que l'acompanyaran fins al notari perquè pogués superar el mal tràngol que li causa.

Al principi, es va mostrar força reticent a la idea del programa. Tot i això, després d'escoltar els testimonis de la resta de companys, va començar a veure-ho amb bons ulls. Per això, el més segur és que, els pròxims dies, María Patiño acudeixi al notari per fer el seu testament.

Plànol curt de María Patiño amb rostre neutre al plató de 'Ni que fóssim Sálvame' el dia de la seva estrena
María Patiño regala moments al programa | Canal Quickie

Belén Esteban ha canviat el seu fins a tres vegades

A diferència de María Patiño, la de Paracuellos va confessar a Ni que fuéramos que ha acudit al notari diverses vegades per modificar el seu testament. Belén Esteban ha canviat l'escrit a mesura que passaven etapes de la seva vida. De fet, ho ha canviat després de tres situacions.

La primera va ser perquè va incloure una persona “que no hi havia de ser”. La col·laboradora no va voler donar cap nom després d'esmentar-ho. Tanmateix, s'especula que aquesta persona podria ser el seu exrepresentant, Toño Sanchís.

Captura de Belén Esteban a la roda de premsa de Ni que fóssim Sálvame a Canal Quickie
Belén Esteban ha modificat el seu testament fins a tres vegades | Canal Quickie

La segona ocasió va ser durant els anys en què la seva filla era menor. El motiu era que volia que Andrea Janeiro tingués uns tutors legals que vetllessin pel seu benestar en el cas que ella no ho pogués fer.

La tercera i darrera modificació va ser quan la seva filla va complir la majoria d'edat. Per això s'estima que Belén Esteban no canvia el seu testament des de fa sis anys. Això és perquè la seva intenció és que tot el patrimoni que posseeix sigui per a la filla que té en comú amb Jesulín de Ubrique.