Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Kiko Hernández i Terelu amb unes borses de la compra i el signe de l'euro

Kiko Hernández revela el dineral que es va fondre Terelu Campos en una botiga de Miami

Terelu Campos va arribar a gastar-se 2.000 euros a 14 samarretes de la luxosa marca Philipp Plein a l'aeroport de Miami

Aquesta setmana, Ni que fuéramos ha fet parlar molt tothom. Es produïa el debut com a col·laborador de Kiko Hernández i ho ha fet amb unes declaracions molt controvertides sobre Terelu Campos.

El xicot de Fran Antón va decidir compartir alguns detalls de com va ser el viatge amb Terelu Campos a Miami. Una escapada en què van gravar el seu projecte de Netflix. El col·laborador va assegurar que el comportament de la germana de Carmen Borrego va ser “horrorós”.

Kiko Hernández revela l'anècdota de Terelu Campos en una botiga de Miami

El col·laborador va acabar molt sorprès amb l'actitud de Terelu Campos durant tota la seva experiència a Miami. No obstant això, va ser l'últim dia quan va observar un detall que no aconseguia comprendre.

A la terminal de l'aeroport, abans d'agafar el vol a Espanya, Terelu Campos se'n va anar a fer unes compres. “Em va fer recórrer mig aeroport de Miami per comprar una samarreta. Es va gastar 2.000 € en samarretes”, va assegurar.

Terelu Campos amb la mà a la boca mentre com a la promo de Netflix
Terelu Campos es va gastar una gran quantitat de diners a l'aeroport, segons Kiko Hernández | Netflix

Aquesta revelació va sorprendre molt els col·laboradors del programa. No es creien que es pogués gastar aquesta indecent quantitat de diners en tan sols 14 samarretes.

Kiko Hernández va descriure aquestes samarretes dient que tenien el logotip d'una calavera. Tal com ha descrit les peces, podria tractar-se de la coneguda marca Philipp Plein.

Es tracta d'una marca força luxosa. Però és difícil esbrinar el preu de cada samarreta que tingui el logotip de la calavera que han descrit. Tot i això, els preus de la famosa marca solen estar entre els 200 i els 900 €.

El mateix Kiko Hernández va reconèixer que ell també va arribar a comprar una samarreta per al marit. Però va recalcar que només en va ser una i que li va costar 200 €.

Primer pla de Kiko Hernández al plató de 'Sálvame' el 13 de juny de 2023
Kiko Hernández va retreure l'actitud de Terelu Campos | Mediaset

En una intervenció posterior, el debutant de Ni que fuéramos va deixar caure quant va poder gastar durant la seva estada a Miami. “Si es va gastar 2.000 euros a l'aeroport, imagina quant es gastaria en el viatge sencer”, va assegurar.

“Després no arribem a final de mes i necessitem contractes a la cadena del davant. El que em fot és que ara sigui tan desconsiderada amb nosaltres”, va afegir en referència a l'actitud que ha tingut amb els companys.

Cal recordar que és un secret de domini públic que la situació econòmica de les germanes Campos és alarmant. Diverses fonts indiquen que María Teresa Campos va morir deixant molts deutes. Motiu pel qual ara les filles estarien buscant diferents fonts d'ingressos.

Pel que sembla, la història de l'aeroport no és res més que una de moltes de les que van tenir a la seva estada a Miami. Kiko Hernández va assenyalar que el seu comportament durant tot el viatge va ser qüestionable. De fet, va arribar a afirmar que la seva actitud va tenir un impacte directe a la dinàmica de l'equip.

Captura de Kiko Hernández i Belén Esteban a Ni que fuéramos
Kiko Hernández debuta a 'Ni que fuéramos' parlant sobre Terelu Campos | Canal Quickie

Belén Esteban no va desaprofitar l'ocasió per fer broma sobre el tema; “Es va gastar mig capítol en un dia”. Per les paraules de la col·laboradora, podem entendre que Terelu en podia rebre uns 4.000 per capítol.

Aquesta revelació ha causat un gran impacte a les xarxes socials. Cal esperar una resposta pròxima de Terelu Campos. Ara bé, és una cosa que no sembla importar gaire a Kiko Hernández, que està disposat a explicar tot el que sigui necessari.