Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb Ana María Aldón plorant amb una imatge seva a casa d'Ortega Cano i el missatge que ha compartit a les xarxes socials

La mala notícia sobre Ana María Aldón que ha fet saltar les alarmes a Telecinco

Ana María Aldón, protagonista del dia per una mala notícia que l'afecta de ple i ha compartit amb els seus seguidors

Ana María Aldón  s'ha mostrat molt afectada per una mala notícia que ha volgut compartir amb els seus seguidors. I és que hauria perdut algú molt proper, cosa que la té completament destrossada.

"Sento comunicar-vos que, després d'una fatídica notícia familiar, es cancel·len els directes fins a nova ordre", ha anunciat a xarxes socials.

Així, Aldón informa que de moment deixarà la seva feina a xarxes, on s'encarrega de compartir els seus dissenys i les peces que ven a la seva botiga de roba.

Captura d'Ana María Aldón molt afectada a casa d'Ortega Cano
Ana María Aldón, molt afectada per una mala notícia | Europa Press

Un missatge que acompanyat per una cinta de color negre i que ha fet saltar totes les alarmes. És més, molts s'han preocupat per la seva mare, la Cèlia, a qui està molt unida.

És més, Aldón reapareixia completament abatuda a casa d'Ortega Cano i també vestida de negre.

Allà, ha aclarit als reporters que la notícia té a veure amb algú de la família, però no és la seva mare.

"Està sent un dia una mica complicat per a mi. Ha passat una cosa i he d'anar a Cadis", els ha confirmat amb la cara desencaixada i molt afectada.

I, poc després, procedia a muntar-se al cotxe on l'esperava al volant la seva parella, l'Eladio, amb qui planeja casar-se ben aviat.

Ana María Aldón, molt afectada per una mala notícia

A més, s'ha negat a respondre cap pregunta sobre Ortega Cano o el seu fill José Fernando, que novament està en problemes.

"No tinc el cap per això", s'ha lamentat. Però això sí, ella insisteix que es mantenen units pel bé del seu fill.

Recordem que el fill del torero hauria estat acusat de cometre una presumpta estafa. Una notícia que ja corre com la pólvora i que suposa un nou maldecap.

"No sé què m'esteu dient", s'ha limitat a comentar sobre això. Segons les primeres dades que ja han sortit a la llum, la presumpta estafa de José Fernando s'hauria fet a través de l'empresa Medelauto Express SL

Captura del missatge que ha compartit Ana María Aldón
El missatge que ha compartit Ana María Aldón a xarxes socials | Redes sociales, @anamariaaldon

Segons sembla, tant el jove com el seu cosí farien servir aquests cotxes com avals per fer préstecs. Una notícia que ha caigut com un gerro d'aigua freda a la família.

"Si vostès volen saber la veritat, José Fernando no hi té res a veure. Ell no sap res de res. Depèn d'altres coses", ha explotat Ortega Cano en defensa del seu fill.

Tot i això, Ana María Aldón prefereix mantenir-se al marge d'aquest assumpte i ja té els seus propis problemes.

I, encara que tampoc sabem quina ha estat aquesta dolorosa notícia que ha afectat tant Aldón, segurament el cap de setmana a Fiesta aclareixen què li passa realment a la col·laboradora.