Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge en primer pla amb Víctor Sandoval al costat d'una imatge seva disfressat a 'Ni que fuéramos'

El delirant moment de Víctor Sandoval disfressat de Marta Riesco davant un Ikea

Víctor Sandoval ha complert el seu repte i ha reaparegut disfressat de Marta Riesco davant d'un Ikea

Víctor Sandoval ha complert la seva promesa a Ni que fuéramos, i és que ahir mateix el van desafiar que es disfressés i es plantés davant d'un Ikea.

Dit i fet, perquè Sandoval no ha dubtat a plantar-se un dels darrers vestits que ha lluït Marta Riesco i posar davant del mític establiment de mobles.

Un lloc que va ser testimoni dels començaments de la història d'amor entre la reportera i Antonio David Flores.

Detalls fins ara desconeguts sobre la seva relació i que Marta Riesco ha tret a la llum a la seva impactant entrevista.

Captura de Victor Sandoval disfressat davant d'un Ikea a 'Ni que fuéramos'
Víctor Sandoval es disfressa de Marta Riesco davant d'un Ikea | Canal Quickie, TEN TV

Així ho revelava la mateixa Marta a la seva entrevista, on explicava que la primera vegada que es va trobar amb Antonio David va ser en un Ikea. Allà, tots dos van creuar les mirades, però no va ser fins temps després quan finalment van donar curs al seu amor.

Segons sembla, Riesco ja havia mostrat cert interès en el malagueny des que el va veure aparèixer a la televisió. I va ser el destí el que els unia per casualitat una tarda a Ikea.

"Em vaig quedar pensant-hi durant molts dies, li vaig donar a seguir i ell em va contestar: 'Hola, ets la noia d'Ikea?'", explicava Riesco. Declaracions que ràpidament es tornaven virals a xarxes socials.

"Em va dir, 'ets la noia d'Ikea' i em vaig enamorar", han fet broma sobre això, juntament amb una gran quantitat de mems.

Víctor Sandoval es disfressa de Marta Riesco davant d'un Ikea

Un amor que van mantenir en secret, ja que recordem que aleshores Antonio David seguia casat amb Olga Moreno.

Tot i això, la docusèrie de Rocío Carrasco ho canviava tot, encara que Flores i Olga van voler mantenir les aparences durant diversos mesos. I no va ser fins que Moreno va tornar de Supervivientes quan anunciaven la fi del seu matrimoni.

D'aquesta manera, des de Ni que fuéramos no han dubtat a treure'n partit. Just per això, decidien desafiar Víctor Sandoval que homenatgés aquesta bomba de Marta Riesco.

Captura d'un meme compartit a les xarxes socials amb Marta Riesco i Antonio David Flores
La història de Marta Riesco i Antonio David va començar en un Ikea | Redes sociales

Tenint en compte també el gran èxit d'audiències que han aconseguit, Víctor no ha dubtat a presentar-se disfressat amb un dels looks de Riesco davant d'un Ikea.

Una imatge que també ha estat molt comentada i que ha divertit molt la gent. De fet, els fans del programa han aplaudit que Sandoval hagi estat capaç de presentar-se així en públic.

Muntatge de dues fotos de Marta Riesco durant la seva entrevista a 'Ni que fuéramos Shhh' el 3 de juny de 2024
L'entrevista de Marta Riesco genera un gran enrenou | Canal Quickie

"Marta Riesco ha fet història. Ha creat el primer punt de trobada de cruising heterosexual: Ikea. Està petat, la gent no compra, lliga", ha comentat Sandoval.

"Víctor Sandoval vestit de Marta Riesco i parlant sobre el cruising davant d'un Ikea mereixen un 90% d'audiència", han aplaudit els espectadors.