Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de José Ortega Cano i el seu fill José Fernando

Preocupació per José Ortega Cano després dels problemes legals de José Fernando Ortega

José Ortega Cano es mostra força nerviós en ser preguntat per la situació legal del seu fill, José Fernando Ortega

La família de José Ortega Cano torna a estar en el focus de la notícia. En aquest cas, la polèmica se situa al voltant de José Fernando Ortega, fill del torero i de Rocío Jurado.

La revista Semana va revelar en exclusiva que José Fernando estaria implicat en un presumpte delicte d'estafa. Amb ell, s'asseurà el seu cosí Paco Ortega, que també estaria implicat en el cas.

La raó? La venda de 13 cotxes a través d'una empresa que es dedicava a fer préstecs utilitzant vehicles com avals. L'empresa en qüestió és Medelauto Express SL, un negoci de reparació de cotxes que administren José Fernando Ortega i el seu cosí.

La revista va avançar que el fill d'Ortega Cano va declarar al Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 3 de Madrid acompanyat de la seva germana, Gloria Camila. La investigació està arribant al seu punt final, de manera que la resolució del judici podria ser aviat. I en cas que fos declarat culpable, hauria de fer front a una pena de presó.

Primer pla de José Fernando Ortega seriós amb una gorra i un auricular a l'orella
José Fernando Ortega, implicat en un delicte d'estafa | Europa Press

José Ortega Cano, molt nerviós en ser preguntat per la situació de José Fernando Ortega

És evident que és una circumstància força delicada per a la família i, especialment, per a José Ortega Cano. El torero està visiblement preocupat amb la situació del seu fill.

Una prova d'això ha estat el nerviosisme i la tensió que ha mostrat davant dels micròfons d'EuropaPress. Cosa que dista molt de la seva habitual personalitat davant de les càmeres.

“Eh, José Fernando, si vostès volen saber de veritat, José Fernando no hi té res a veure. José Fernando no hi té res a veure. José Fernando depèn d'altres coses… Ell no sap res de res. No en sap res de res”, declarava.

Ortega Cano va negar tota la informació que relaciona el seu fill amb el cas. A més, no volia pronunciar-se més sobre el tema, per la qual cosa va asseure's al cotxe ràpidament.

Imatge de José Ortega Cano somrient a l'homenatge a Rocío Jurado
José Ortega Cano, exaltat en sentir parlar de José Fernando Ortega | Europa Press

No obstant això, abans que marxés, la premsa li va insistir que aprofundís una mica més sobre la situació del seu fill. Però el torero es va limitar a demanar que no se'n parlés més. “O sigui, facin el favor de no parlar de José Fernando!”, exclamava

El que va cridar l'atenció és el to, una mica irat, en què va fer aquesta petició. Un gest molt poc comú en el torero, ja que és habitual que tracti amb un somriure la premsa. Per resoldre el tema, Ortega Cano va fer referència a l'estat mental en què es troba el seu fill: “José Fernando és una persona que necessita ajuda, d'acord?”.

Cal recordar que José Fernando està ingressat en un hospital psiquiàtric des de l'any 2017. Tot i això, a causa de la seva millora, està a punt de sortir.

És una evidència que José Ortega Cano no està passant per un bon moment. Una cosa que ja va demostrar fa uns dies quan es va molestar amb la premsa en ser preguntat pels problemes econòmics i les notificacions d'embargament. Unes declaracions per les quals, posteriorment, va haver de sortir a demanar disculpes la seva filla, Gloria Camila, en nom del seu pare.