Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Laura Fa comentant la portada d'Anabel Pantoja

Un duríssim comentari de Laura Fa sobre Anabel Pantoja revoluciona ‘Espejo Público’

Laura Fa ha protagonitzat un tens moment a ‘Espejo Público’ en donar explicacions sobre Anabel Pantoja

Laura Fa ha provocat una gran polèmica a Espejo Público en fer un comentari desafortunat sobre Anabel Pantoja. La influencer ha anunciat en una coneguda revista que està embarassada de quatre mesos i Laura Fa creu que la seva excompanya no està preparada per ser mare.

Un comentari que ha generat molt enrenou a les xarxes socials, sobretot perquè Laura Fa ha alçat la bandera del feminisme en més d'una ocasió. La col·laboradora ha posat en dubte el paper d'Anabel Pantoja com a mare, assegurant que no és una persona independent.

Cal recordar que totes dues van compartir plató a Sálvame durant molts anys i Laura Fa va tenir ocasió de conèixer-la en profunditat. Per això creu que és massa egoista i ha fet unes declaracions que en marcaran un abans i un després.

Anabel Pantoja i el seu xicot a la fira d'abril
Anabel Pantoja i el seu xicot seran pares | Instagram, @anabelpantoja00

“Sí que és veritat que Anabel era una malcriada i egoista. Jo fa molt que no hi tinc relació, però si continua sent l'Anabel d'abans no està preparada”, ha comentat.

Gema López, que també va compartir programa amb Anabel Pantoja, ha sortit a defensar-la. Assegura que la influencer és la primera a reconèixer els seus errors.

Laura Fa ha protagonitzat molts enrenous d'aquest estil des que es va proclamar defensora de Rocío Carrasco. Molts usuaris de la xarxa social X li recriminen la seva doble vara de mesurar, ja que amb Anabel Pantoja no està sent tan generosa com ho va ser amb Rociíto.

La conversa de Laura Fa i Anabel Pantoja

Per si amb tot això no n'hi hagués prou, Laura Fa ha tensat la corda destapant una conversa privada que va tenir amb Anabel Pantoja.

És evident que la cosina de Kiko Rivera no es prendrà bé aquest atreviment perquè sempre ha intentat mantenir la seva vida privada al marge. Tot i que ven alguns aspectes de la seva intimitat, però no tolera que ningú parli dels seus secrets sense demanar-li permís.

Primer pla de Laura Fa amb cara feliç a l'aniversari de la revista Lecturas, Madrid 2017
Laura Fa ha sigut molt dura amb Anabel Pantoja | GTRES

“A veure, preparades per ser mare no ho estem cap, és una cosa força complicada. A mi em sorprèn perquè és molt poc independent. Vaig parlar amb ella al març i em va dir que havia canviat molt, que ja no és aquesta persona tan egoista”, assegurava Fa.

La fama d'Anabel ha anat creixent de mica en mica i en aquests moments és un dels personatges més destacats de la crònica social. Aquesta és la raó per la qual les seves notícies no triguen a convertir-se en tendència. El seu embaràs ha arribat a Espejo Público causant un gran enrenou, però demanarà Laura Fa perdó per les seves paraules?