Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb una imatge de María Patiño amb una de Rocío Flores plorant

María Patiño explica què hi ha darrere del plor desconsolat de Rocío Flores

María Patiño ha revelat per fi què hi havia darrere del lacrimogen moment que va viure Rocío Flores a la televisió

María Patiño està d'enhorabona perquè Ni que fuéramos, l'espai que ella presenta, ha arribat a Ten TV. I ho ha fet aconseguint una bona dada d'audiència. Resultat que, en gran part, es deu a l'exclusiva que va treure a la llum: una entrevista en profunditat a Marta Riesco.

María Patiño ha vist l'ex d'Antonio David donar moltes dades de la seva relació amb ell. Però també ha vist com ha exposat situacions que va haver de patir per culpa de la seva mediàtica família, concretament de la seva filla gran, Rocío Flores. I entre aquestes n'ha destacat una, quan aquesta va plorar a la televisió, posant-la a ella com la dolenta de la història.

Doncs bé, després del testimoni de Marta, la presentadora gallega ha parlat alt i clar. Ho ha fet per revelar el que es va amagar darrere d'aquell lacrimogen instant. I, en fer-ho, ha deixat en evidència la protagonista d'aquest.

Muntatge de dues fotos de Marta Riesco durant la seva entrevista a 'Ni que fuéramos Shhh' el 3 de juny de 2024
María Patiño ha estat testimoni de les dures declaracions de Marta Riesco | Canal Quickie

María Patiño escolta atenta el relat de Marta Riesco sobre Rocío Flores

María Patiño ha escoltat la Marta a Ni que fuéramos amb gran atenció, com tots els espectadors. Així, ha pogut descobrir com la van tractar a El programa d'AR i fins i tot la manera com va conèixer l'Antonio David. I precisament sobre aquesta relació ha donat diversos detalls sucosos.

La presentadora gallega ha vist com la convidada va relatar que portava amb ell molt de temps abans que l'idil·li sortís a la llum. També que el malagueny feia temps que havia trencat amb Olga Moreno. I, fins i tot, ha posat sobre la taula l'instant tan dur que va viure a la televisió.

S'ha referit al moment en què la seva relació es va descobrir i Rocío Flores, la filla d'ell, va aparèixer plorant. Llàgrimes que van fer que la citada Olga truqués per demostrar-li el seu afecte.

María Patiño ha sentit Riesco explicar amb detall què va passar: “Jo havia estat parlant amb Moreno dos dies abans i llavors em vaig quedar sense saber què dir. I jo vaig quedar aquí com una rata de claveguera, perquè ella va mentir dient que s'acabava d'assabentar i que n'estava molt enamorada. En aquell instant, Joaquín Prat em va dir que entrés al plató”.

“Entro, elles dient-se el que s'estimen i a mi tothom em mirava com si jo fos el dimoni. Joaquín em va fer posar cara a cara amb Rocío, que plorava a llàgrima viva. A mi no em van cuidar, em van rebentar”.

María Patiño revela la veritat de les llàgrimes de Rocío Flores

María Patiño, després d'aquestes paraules de Riesco, ha decidit intervenir per aportar una mica de llum sobre això. Exactament, ho ha fet per explicar la veritat d'aquell plor de la filla d'Antonio en ple directe d'El programa de AR. I el que ha explicat deixa la jove en evidència clarament.

L'excol·laboradora de Sálvame ha revelat: “Marta no s'ha adonat que en aquest programa a qui volien protegir era Rocío Flores i Olga. Les volien protegir totes dues, que eren conscients del que passava a casa seva, perquè a casa nostra hi havia Carrasco. I era la peça per, d'alguna manera, deixar-nos malament a nosaltres era cuidar la que va arribar plorant aquell dia a plató amb molts nervis i tremolor”.

Plànol curt de María Patiño amb rostre seriós al plató de 'Ni que fuéramos Shhh' durant el programa emès el 3 de juny de 2024
María Patiño ha desemmascarat Rocío Flores | Canal Quickie

María Patiño en aquest punt s'ha dirigit amb contundència a Rocío Flores, destapant la veritat de la seva actuació. Ho ha fet dient: “Tu no ploraves per la portada, perquè sabies què passava a casa amb el teu pare. Ploraves perquè calia salvar alguna cosa més”.

“I en aquesta productora, en la qual jo he treballat, hi havia una cosa important: restar credibilitat i crèdit a Carrasco. I la peça que estava pel mig i que no costava res eres tu, Marta”.

A això ha afegit més dades: “Aquell matí el van viure companys meus. Quan aquell dia Rocío Flores arriba a l'AVE, arriba emprenyada i insulta Europa Press. I tot just entra a les instal·lacions de Mediaset i es comença a fregar els ulls”.

Vaja, que, segons Patiño, aquell momentàs a la televisió va ser fruit d'una estratègia. D'una banda, la d'El programa d'AR i de l'altra, la de Moreno i la filla d'Antonio David.