Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de Sara Cabronero i Pedro Piqueras amb el plató d'informatius Telecinco de fondo

Sara Carbonero pronuncia el nom de Pedro Piqueras per revelar el seu gran secret

Sara Carbonero revela el seu problema de vista a ‘Martínez y Hermanos’ amb una anècdota curiosa amb Isabel Jiménez

Sara Carbonero va anar al programa Martínez y Hermanos, presentat per Dani Martínez. Però no ho va fer sola, sinó que va acudir acompanyada d'una de les seves millors amigues, la presentadora IsabelJiménez.

Un dels temes principals que van tractar va ser la història de com es van conèixer. Una anècdota que compta amb una mica de polèmica, ja que corria el rumor que al principi no es portaven bé.

La decisió de Pedro Piqueras que va posar nerviosa Sara Carbonero

La primera vegada que es van veure Isabel Jiménez i Sara Carbonero va ser al plató d'Informativos Telecinco. Una cosa inusual, pel fet que els professionals se solen conèixer una estona abans d'entrar a plató. “El més normal és que algú ens hagués presentat, però no va ser així”, va comentar Isabel.

La presentadora va explicar que estava nerviosa davant la seva arribada. “Sara Carbonero, que tothom la coneixia, jo estava expectant”, va reconèixer. No obstant això, aquesta primera trobada no va ser com ella esperava: “Arriba, s'asseu al seu lloc, em mira i només em diu un «ah, hola»”, va descriure.

Muntatge d'Isabel Jiménez i Sara Carbonero, ambdues somrient i mirant a càmera
Sara Carbonero confessa que no va poder reconèixer Isabel Jiménez | GTRES, catalunyadiari.com

Isabel va reconèixer que Sara no li va causar una bona primera impressió. De fet, recorda aquell moment com una situació molt incòmoda.

Per la seva banda, Sara Carbonero va voler explicar la situació des del seu punt de vista fent referència a un problema que té a la vista. “Tinc sis diòptries a l'ull dret i 3,5 a l'esquerre, això influeix”, va explicar.

L'exdona d'Íker Casillas va comentar que ella és una persona força tímida. Sobretot en aquesta ocasió, ja que considerava Isabel Jiménez una persona molt important a Telecinco. Això és perquè va ser l'encarregada de substituir una figura dels informatius com PedroPiqueras.

Per aquest motiu, aquella trobada li produïa una certa tensió. “Ella m'imposava perquè va ser Pedro Piqueras qui la va posar a la seva hora”, va aclarir. Tot i aquell primer contacte, totes dues van reconèixer que des d'aquella situació es van fer íntimes.

“Després vam seure a maquillatge i aquesta conversa se'm va quedar de per vida. Des d'aleshores, mai no ens hem separat”, va confessar Sara Carbonero.

Fotografia de Sara Carbonero posant en un photocall a la presentació de la nova col·lecció de 'Slow Love'
Sara Carbonero va explicar que té problemes de vista | Europa Press

Per part seva, Isabel va voler sortir en la seva defensa per les declaracions anteriors. “Quan ja la vaig conèixer, la vaig entendre perfectament, no era res contra mi, era la seva timidesa. Després la vaig entendre i la defenso a mort. Fa sensació de distant i no és freda per a res”, va justificar.

La història de la caiguda de Sara Carbonero davant de Cristina Pedroche

Com és habitual al programa, els convidats acostumen a explicar un moment vergonyós de la seva vida. En aquesta ocasió, Sara Carbonero va recordar una història dels seus inicis laborals.

“Estava en un esdeveniment, arreglant-me, i vaig haver de fer una passejada. Hi havia força càmeres, i em vaig fotre una hòstia davant d'un programa que es gravava en directe. Però el que és fort és com em vaig aixecar. Se'm va veure la roba interior, una conya…”, va lamentar. “Si fos ara riuria, però allà estava començant i vaig pensar que es faria viral”, va afegir.

Finalment, el vídeo es va viralitzar gràcies a Cristina Pedroche. “L'estimo un munt i em va vacil·lar una mica, però no passa res”, va comentar en referència a la col·laboradora.