Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Julián Muñoz amb la imatge de Mayte Zaldívar i el seu xicot

Problemes per a Julián Muñoz en filtrar-se unes fotos compromeses de Mayte Zaldívar

Mayte Zaldívar ha estat enxampada en una situació que qüestiona novament el seu matrimoni recent amb Julián Muñoz

Mayte Zaldívar i Julián Muñoz s'han convertit en protagonistes de la premsa rosa la darrera setmana. Tot perquè s'ha revelat que s'han tornat a casar, després d'una separació abrupta fa anys per l'afer d'ell amb Isabel Pantoja. Boda que ha enxampat tothom per sorpresa, perquè se suposava que ella continuava sortint amb el seu xicot, Fernando Marcos.

Després de nombrosos rumors, sembla que les aigües s'havien calmat, però ara s'han tornat a embravir. El motiu és que Mayte Zaldívar ha estat enxampada pels fotògrafs en una situació que novament qüestiona el seu matrimoni amb Julián Muñoz. Ha estat enxampada amb Fernando.

Julián Muñoz, a l'ull de l'huracà per això que ha fet amb Mayte Zaldívar

Julián Muñoz fa temps que és al focus mediàtic pel seu feble estat de salut. Encara que ara s'hi troba per una altra raó: per sortir a la llum la seva boda inesperada amb Mayte. Així, després de romandre anys separats, han tornat a convertir-se en marit i muller davant un notari.

Com és lògic, aquesta notícia sorprenent ha provocat que es generi un gran enrenou i, sobretot, que apareguin rumors. En concret, que s'especuli amb el fet que aquest enllaç és simplement per una qüestió econòmica, davant la greu situació en què es troba l'exparella d'Isabel Pantoja. I és que, fins on sabíem, Zaldívar continuava sortint amb el seu xicot dels últims 20 anys, Fernando.

Julián Muñoz seriós amb ulleres de sol i armilla blava agafant del braç Mayte Zaldívar seriosa amb jersei blau
La boda de Julián Muñoz i Mayte Zaldívar està sent molt qüestionada | Europa Press

Julián ha comprovat que l'enrenou ha fet que es donin informacions contradictòries sobre això. Unes diuen que s'han casat per donar-se una segona oportunitat i que fa temps que no sortia amb el seu noi. I uns altres exposen que tot plegat és un muntatge.

Julián Muñoz topa amb les imatges més compromeses de Mayte Zaldívar

Julián Muñoz no ha volgut entrar a confirmar o desmentir les xerrameques. Ara bé, durant aquest silenci, ha passat una cosa que qüestiona realment que el seu enllaç hagi estat per amor. El que ha passat és que els fotògrafs de la premsa rosa han captat Mayte en una situació que deixa molts dubtes.

Exactament, Zaldívar ha estat enxampada per Europa Press en una guingueta de platja, a Marbella, amb Fernando. Se'ls veu prenent alguna cosa, gaudint del bon temps i compartint una estona, com si fos una parella. I això, com és lògic, ha fet saltar les alarmes, ja que aviva les xerrameques que diuen que el matrimoni és tot un paperot.

Mayte Zaldívar i Fernando Marcos es deixen veure en una guingueta de platja a Marbella
Mayte Zaldívar ha estat enxampada amb Fernando Marcos en una situació que sembla demostrar que continuen junts | Europa Press

Aquestes imatges, al contrari d'allò que han dit diferents periodistes, sembla que deixen clar que l'actual dona de Julián continua amb el seu xicot. Sí, perquè en aquestes instantànies se'ls veu bé, còmplices i assaborint un bon moment amb un aperitiu. Encara més, es veu que ell s'aixeca en alguna ocasió a la barra per demanar alguna cosa per a Mayte com si fos el seu noi.

Caldrà esperar per veure si els protagonistes d'aquesta història tres parlen clar d'una vegada. Diuen que una imatge val més que mil paraules i les obtingudes semblen evidenciar que tots dos continuen junts. Per això l'enllaç amb Muñoz seria per mer interès, sigui el que sigui.