Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Xuso Jones amb Kiko RIvera

Primeres paraules de Xuso Jones després de casar-se en secret davant de Kiko Rivera

Les pistes de Xuso Jones sobre la boda secreta a Múrcia, que va comptar amb convidats com Ruth Lorenzo o Kiko Rivera

Xuso Jones sempre ha estat objecte d'especulacions sobre la seva vida personal. L'humorista sempre ha mantingut la seva vida més personal molt en secret. De fet, mai se li ha conegut cap parella amb qui hagi estat.

Tot i això, sí que han sorgit moltes especulacions sobre les relacions que ha pogut tenir. De fet, van sonar noms com Lara Álvarez, al començament de l'any passat. També se l'ha vinculat amb Masi, la influencer amb qui presentava les postgales d'Operación Triunfo.

La boda secreta de Xuso Jones, al descobert

Recentment, el pòdcast Mamarazzis, presentat per Laura Fa i Lorena Vázquez, va revelar la notícia d'una possible boda secreta de Xuso Jones. Segons expliquen, l'humorista ha passat per l'altar amb un anestesista fa uns dies. Es tractava d'una cerimònia totalment privada a Múrcia.

Plànol curt de Xuso Jones amb rostre molt somrient
La boda secreta de Xuso Jones a Múrcia | AMC

La realitat és que es coneix molt poc sobre l'esdeveniment, ja que s'ha dut a terme amb molt d'hermetisme. Ara bé, s'ha pogut conèixer que va actuar Ruth Lorenzo, una amiga molt propera de l'influencer.

A més, no és l'única figura reconeguda que ha sortit a la llum. El pòdcast va revelar un nom que ningú esperava a la llista de convidats, el de Kiko Rivera.

Tot i això, el fill d'Isabel Pantoja no era un convidat més. Així, va ser un dels protagonistes, ja que Kiko Rivera va exercir com a DJ a gran part de l'esdeveniment.

Les presentadores van aportar que aviat es podrien conèixer més detalls de la cerimònia. Van assegurar que hi van anar diversos fotògrafs d'una revista a l'esdeveniment. Per això no és estrany que els pròxims dies treguin les imatges en exclusiva.

Mamarazzis van afirmar que actualment Xuso Jones es troba de lluna de mel al costat del seu marit. L'influencer va pujar diverses històries a Instagram dels seus darrers dies a París. N'és una prova aquest vídeo que va publicar sobre la seva visita al Museu del Louvre.

Tanmateix, no és l'únic destí de la lluna de mel de la parella. Hem pogut conèixer que el segon destí és Nevada, Las Vegas. Una informació que ha publicat Xuso Jones en diverses històries al perfil d'Instagram, això sí, sense rastre de la seva parella.

La primera aparició de Xuso Jones després de la notícia sobre el seu matrimoni

Xuso Jones encara no s'ha pronunciat sobre res relacionat amb el seu enllaç matrimonial. Malgrat que els rumors han sonat amb molta força, de moment, no ha sortit a desmentir-los. Un gest que podria certificar la notícia, ja que és habitual que impugni aquestes especulacions a les seves xarxes.

Hi havia certa esperança que dediqués la seva pròxima publicació a les xarxes socials per parlar sobre la seva boda o la seva parella. Ara bé, no ha estat així. El jove ha publicat un vídeo d'humor, una cosa usual al seu perfil d'Instagram.

El també cantant ha portat la seva vida privada amb molt de secretisme durant tota la seva carrera. Una decisió que sempre han respectat els seus familiars i amics més propers. Motiu pel qual no s'espera que ningú del seu cercle s'hi pronunciï.

“A la meva vida hi ha molta gent que no apareix al meu Instagram. N'hi ha que diuen «els influencers ho ensenyen tot a les xarxes». Però jo no mostro ni el 10 %. Jo no he ensenyat mai família, amics o parella, perquè entenc que cadascú té la seva vida privada”, va manifestar Xuso a LOC.

“Per exemple, jo quan surto a dinar, no pujo que soc en un restaurant, deixo el mòbil de banda. Perquè, per a mi, Instagram no és la meva vida. No és res més que la meva eina de feina”, va afegir.

Caldrà esperar els pròxims dies per conèixer més detalls de la boda enigmàtica de Xuso Jones. Veurem si, finalment, dona l'exclusiva a alguna revista o decideix publicar-ho a les xarxes socials.