Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge Anabel Pantoja i el seu xicot

Les 4 imatges de David Rodríguez, xicot d'Anabel Pantoja, que et deixaran en xoc

A la llum, el costat més personal de David Rodríguez, el xicot d'Anabel Pantoja i futur pare del seu fill

Anabel Pantoja està vivint un gran moment personal, especialment pel que fa a la seva vida privada. La influencer fa un any que surt amb David Rodríguez, però sembla que tots dos han decidit refermar la seva relació.

Quina manera millor de celebrar un primer aniversari que amb la notícia d'un futur fill. Anabel Pantoja ha anunciat que està embarassada de quatre mesos. Així doncs, la parella donarà la benvinguda al seu primer fill ben aviat.

Descobrint David Rodríguez, el xicot d'Anabel Pantoja

Encara que ja fa un any que estan junts, amb prou feines tenim informació sobre David Rodríguez. El xicot d'Anabel Pantoja té 26 anys, 11 anys menys que Anabel.

Actualment viu a Còrdova, on exerceix la seva gran passió, la fisioteràpia. Una professió que fins i tot l'ha portat a conèixer Anabel. De fet, ja l'ha tractada diverses vegades.

Malgrat que la seva residència habitual és a Còrdova, David està viatjant molt a les Canàries. Motiu pel qual va buscar feina en un hospital durant diversos dies a la setmana. Una tasca que està aconseguint compatibilitzar amb la seva feina a la cínica de fisioteràpia.

La parella ha fet diverses escapades romàntiques durant aquest temps de relació. Han anat diverses vegades a Sevilla, lloc on resideix la família d'Anabel Pantoja. De fet, se'ls va veure junts a la Feria de Abril passada.

Anabel Pantoja i el seu xicot a la fira d'abril
Anabel Pantoja i David Rodriguez, una relació a distància entre Còrdova i les Canàries | Instagram, @anabelpantoja00

David Rodríguez és una persona molt discreta. Coneix bé la fama de la parella i el que això comporta. Tanmateix, prefereix mantenir-se aliè als mitjans i no cridar gaire l'atenció.

De fet, manté el seu compte d'Instagram privat, en què té 5.000 seguidors. Un cas molt diferent del d'Anabel, que és influencer i compta amb gairebé 2 milions de seguidors. Per això no és estrany que, en un futur, aquesta situació pugui canviar.

Per part seva, la neboda d'Isabel Pantoja ja ha pujat diverses fotografies al seu perfil demostrant el seu amor per David. Ara bé, són gestos que ell encara no ha tingut amb ella, però potser ho acaba fent en un futur.

Post d'Anabel Pantoja a Instagram d'esquena al costat de David Rodríguez amb la mà al cul d'ella en blanc i negre el 2 de gener de 2024
Anabel Pantoja va conèixer David Rodríguez en el seu viatge als Estats Units | Instagram, @anabelpantoja00

De moment, després de conèixer-se la seva relació amb Anabel, David no ha canviat la seva vida gens ni mica. Continua mantenint el seu cercle d'amics, la mateixa feina i els mateixos costums. Malgrat que tot això podria canviar d'aquí a uns mesos amb el naixement del fill que estan esperant.

David té una gran relació amb la família d'Anabel Pantoja i amb la seva mare Merchi, però sobretot amb Isabel Pantoja. De fet, la parella es va conèixer gràcies a la cantant. David pertanyia a l'equip de les gires de la cantant i era l'encarregat de tractar-li les malalties musculars.

Isabel Pantoja i el Novio d'Anabel Pantoja
Isabel Pantoja, la clau de la relació entre David Rodríguez i Anabel Pantoja | Instagram, @anabelpantoja00

La història d'amor d'Anabel Pantoja i David Rodríguez

Fa un any, Anabel Pantoja mantenia una relació amb Yulen Pereira. En aquell moment, se'n va anar a treballar als Estats Units amb l'equip d'Isabel Pantoja. A aquest pertanyia David Rodríguez, que era el fisioterapeuta de la cantant.

Durant aquest viatge es van conèixer, però la cosa no hi va anar a més. Quan la neboda d'Isabel Pantoja va tornar d'Amèrica, Yulen va decidir deixar la relació amb Anabel. Temps després va començar el contacte amb David, un acostament que van mantenir molt en secret.

Fins que un dia, Belén Esteban va revelar a l'últim Sálvame Deluxe que estaven junts. Encara més, va assegurar que feia uns mesos que tenien una relació. Temps després va ser la mateixa Anabel qui ho va anunciar a les xarxes socials.

“El meu 2023 té un nom i aquest ets tu, David. Saps que vaig decidir per tots dos no exposar gairebé res i guardar el més íntim per a nosaltres, però toca compartir amb la meva gent d'aquí el que és la meva vida 'chimba' amb tu, només puc agrair a Déu i a aquells que em cuiden des de dalt per aquesta benedicció que em van enviar”, va escriure a Instagram.

Un festeig que ha estat resultant una mica complicat, sobretot, per la distància. Anabel té residència a les Canàries i David la té a Còrdova. Tanmateix, han posat molt de la seva part per poder veure's durant aquest últim any.

Durant aquest temps, també han hagut de fer front a les especulacions sobre ells. Fa uns dies, Fiesta va assegurar que David podria haver estat infidel a Anabel Pantoja.

Tot i això, la influencer no ha volgut fer cas a aquestes acusacions i continua demostrant la seva felicitat amb el futur pare del seu fill.