Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Antonio David Flores i un gràfic d'aundiències de Ni que fuéramos

La dada d'audiència de 'Ni que fuéramos' roba l'alè a Antonio David Flores

Antonio David Flores s'haurà quedat perplex amb les dades de 'Ni que fuéramos' en el seu desembarcament a Ten

Antonio David Flores té al disparador sempre els seus excompanys de Sálvame i la productora La Fábrica de la Tele. Per aquest motiu, haurà seguit fa unes hores de manera atenta l'arribada de Ni que fuéramos a Ten TV.

Encara més, s'haurà quedat al·lucinat amb el resultat d'audiència que aquest programa ha aconseguit. Un bon resultat que, en part, és gràcies a ell. És clar, perquè Antonio David Flores va ser el protagonista d'aquesta estrena gràcies a l'entrevista que va concedir la seva exparella, Marta Riesco, parlant de la relació que van mantenir.

Antonio David Flores descobreix el bon resultat de Ni que fuéramos a Ten TV

Antonio David Flores segurament va seguir amb expectació l'arribada ahir de Ni que fuéramos a la tele tradicional, a Ten TV. Una arribada que, sens dubte, va estar marcada per una persona: Marta Riesco, la seva ex. Aquesta, després de 15 mesos allunyada de la televisió, va decidir tornar-hi per donar el seu dur testimoni.

Muntatge de fotos de Marta Riesco durant la seva entrevista a 'Ni que fuéramos Shhh' el 3 de juny de 2024
Marta Riesco es va sincerar en una llarga entrevista | Canal Quickie

El malagueny la va poder veure així parlar sense problemes del seu pas per El programa de AR, al qual va acusar d'haver-la tractat malament. Fins i tot va deixar de manifest que no la va cuidar com sí que va fer amb Patricia Pardo.

Ara bé, el que més interès va suscitar va ser tot allò relacionat amb Antonio David Flores. Ens estem referint a com es van conèixer, a la relació que van mantenir i fins i tot al comportament d'Olga Moreno. Una dona de qui va dir que havia mentit públicament, ja que parlava del malagueny com si estiguessin junts, quan ja no era així.

Totes aquestes qüestions van entretenir molt el públic, cosa que va suposar que Ni que fuéramos obtingués un bon resultat, fet que haurà deixat mut a l'excol·laborador. En concret, s'ha revelat que el programa va aconseguir, a més d'una audiència fidel en línia, 258.000 espectadors i un 3,2 % de quota. Aquest deixa de manifest que va ser el més vist de Ten TV.

Però és que encara n'hi ha més. Així mateix, aquest format va congregar la barbaritat d'1.228.000 espectadors únics. Això va suposar, a més, que aconseguís dotze vegades més seguidors que la seva emissió a les plataformes YouTube i Twitch.

I tot casualitats del destí, gràcies a Antonio David. Sí, al col·laborador de Sálvame que van acomiadar d'aquest després de la docusèrie de Rocío Carrasco. Aquell que des de la seva marxa no ha deixat d'atacar-los al canal on exerceix com a youtuber.

L'estrena amb Antonio David Flores com a protagonista genera debat

Antonio David Flores haurà estat molt atent a l'audiència aconseguida per Ni que fuéramos. I possiblement això l'haurà portat a comprovar que la dada assolida ha generat debat a les xarxes socials.

D'una banda, hi ha internautes que consideren que la quota aconseguida no és gens positiva. Per això, han deixat comentaris com aquests: “Està per sota del que s'esperava”, “Pensava que en trauria més” i “Continuarà baixant. No es volen adonar que és un producte caducat amb temes rancis que avorreixen”.

Muntatge de dues fotos de Marta Riesco durant la seva entrevista a 'Ni que fuéramos Shhh' el 3 de juny de 2024
L'entrevista de l'ex d'Antonio David Flores a 'Ni que fuéramos' ha determinat la seva audiència | Canal Quickie

De l'altra banda, hi ha els que valoren positivament l'assoliment del format en la seva estrena a Ten TV i vaticinen un bon futur per a aquest. Exemples són missatges com els següents: “A mi em va agradar. Sempre veig La Promesa, però ahir gairebé ni la vaig veure” i “Està molt bé i continuaran pujant, va ser el que m'esperava”.

Als quals s'uneixen: “Heu estat sublims i la incorporació de Kiko Hernández ha estat un encert”, “Curt se m'ha fet” i “Enhorabona. Sou amens, divertits i no teniu res a veure amb altres programes rancis de les altres cadenes”.