Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla d'Íker Casillas amb cara seriosa i, al costat, una imatge d'ell amb la seva exparella, Sara Carbonero, amb un emoji pensatiu al costat

El motiu pel qual Sara Carbonero va trencar amb Íker Casillas ja ha vist la llum

Es revela la raó per la qual Sara Carbonero i Íker Casillas es van divorciar després d'onze anys de matrimoni

Fa més de tres anys que Sara Carbonero i Íker Casillas van fer públic el seu divorci. Després de més d'onze anys de relació, la parella va decidir separar els seus camins. Tot i això, actualment, no es coneix gaire sobre els motius d'aquesta ruptura.

Ho van fer públic mitjançant un comunicat de manera conjunta. “El nostre amor de parella pren camins diferents però no llunyans, ja que continuarem junts en la meravellosa tasca de continuar sent pares dedicats, com fins ara ho hem fet. És una decisió molt meditada i que prenem d'acord mutu”, van escriure.

“El respecte, l'afecte i l'amistat romandran sempre. La nostra prioritat és, des de l'afecte i el compromís, compartir el benestar i l'educació dels nostres fills i protegir-los perquè creixin en un entorn estable i saludable”, van afegir.

Per què Sara Carbonero i Íker Casillas van decidir separar-se

La notícia no va saltar amb gran sorpresa als mitjans, perquè ja hi havia certes sospites que el matrimoni estava passant un mal moment. No obstant això, eren uns rumors que tots dos desmentien una vegada i una altra.

Els darrers mesos de la relació van ser complicats. Lecturas va revelar que “l'amor entre tots dos s'havia extingit”. Malgrat que es guardaven un gran afecte l'un a l'altre, ja no estaven enamorats.

La parella ja es trobava en crisi quan van arribar els problemes de salut de tots dos el 2019. Un infart de Casillas i un tumor de Carbonero amb pocs mesos de diferència. Cosa que feia més difícil la situació entre ells. Ara bé, malgrat el mal moment, sempre s'han donat suport l'un a l'altre amb les seves malalties.

Muntatge d'Iker Casillas somrient amb un abric negre i Sara Carbonero seriosa amb els cabells recollits i arracades d'anella
Les raons de la separació de Sara Carbonero i Íker Casillas | catalunyadiari.com, Europa Press

Tanmateix, amb el pas del temps, Sara Carbonero va fer unes declaracions que deixaven caure l'ajuda passiva d'Íker Casillas. En les seves paraules, la periodista va emfatitzar els agraïments a la seva mare i a la seva germana, oblidant-se d'aquell que era el seu marit.

Tot i això, la realitat és que no hi havia disputes al dia a dia de la parella. Simplement, l'amor que es tenien es va pansir amb el temps. Fins que un dia van arribar a la conclusió durant una conversa que van mantenir i van decidir que no tenia sentit continuar així.

El motiu que va dinamitar la ruptura de Sara Carbonero i Íker Casillas

La situació entre la parella era de total independència. Cadascú feia la seva vida sense molestar l'altre. De fet, continuaven convivint junts i no tenien intenció de separar-se.

Encara més, havien acordat un pacte de vida, en què deixaven de ser parella, però continuarien sent família. Una decisió acordada per tal de protegir els seus fills.

Ara bé, tota aquesta situació es va veure alterada per uns àudios que van sortir a la llum. En aquests, l'exporter tenia una conversa amb una amiga íntima en què comentava aspectes privats de la seva relació amb la periodista. Unes declaracions en què reconeixia que la relació estava trencada i que havia sentit molt de dolor durant tot aquest període.

Iker Casillas i Sara Carbonero mirant-lo
Els àudios que van dinamitar la ruptura entre Íker Casillas i Sara Carbonero | GTRES

No obstant això, Íker va reconèixer que tot era culpa seva. Va reconèixer a la seva amiga que sentia certa gelosia que no agradava gens a Sara. A més, va confessar que havia estat egoista en la relació.

Finalment, Sara Carbonero considerava que això era la gota que fa vessar el got. La pressió que patia era massa gran. Per això va acordar amb Íker Casillas fer un comunicat conjunt per posar punt final a la relació de manera definitiva.

Actualment, la relació entre tots dos és cordial. No tenen una relació propera, però són capaços de mantenir una conversa normal. Una actitud que han pres pel bé de protegir els fills.