Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Marta Riesco amb un meme seu amb Antonio David Flores

La trobada a l'Ikea entre Marta Riesco i Antonio David Flores de què tots parlen

Marta Riesco i Antonio David Flores van tenir una primera trobada en un Ikea que ningú coneixia

Marta Riesco ha explicat en una entrevista molt impactant, la curiosa forma en què va conèixer Antonio David Flores. I és que, pel que sembla, va ser molt abans del que esperàvem.

Concretament, fa deu anys, i en un Ikea. Un detall que fins ara desconeixíem i que s'ha tornat viral a les xarxes socials. És més, s'han inundat de mems sobre això.

Segons ha explicat Riesco, a ella ja li agradava Antonio David de veure'l aparèixer a la televisió. I un dia que va anar a l'Ikea amb la seva mare, tots dos van creuar les mirades i ella se'n va quedar enamorada.

"Em vaig quedar pensant-hi durant molts dies, li vaig donar a seguir i ell em va contestar: «Hola, ets la noia d'Ikea?»", ha explicat Riesco.

María Patiño i David Valldeperas comentant la intervenció de Marta Riesco a 'Ni que fuéramos Shhh' el 3 de juny de 2024
Marta Riesco es trenca en parlar de la seva ruptura | Canal Quickie

Arran d'aquest relat, les xarxes socials s'han omplert de comentaris sobre això. "Em va dir, ets la noia d'Ikea i em vaig enamorar", han escrit.

"Ell, un home fet a si mateix, expulsat de la guàrdia civil per xoriço i assenyalat per mig país per maltractador", es pot llegir.

"Ella, una jove reportera que somiava ser famosa i va trobar el camí més ràpid. 'La noia d'Ikea', ja disponible a Netflix", han fet broma.

De fet, Marta Riesco, Ikea i Antonio David s'han convertit en tendències de Twitter a Espanya.

Marta Riesco i la seva curiosa anècdota a l'Ikea amb Antonio David

"Una periodista s'enamora obsessivament d'un exguàrdia civil en una botiga de mobles", prossegueixen els tuits.

"I comencen una relació del que acabarà presa de les manipulacions i humiliacions de la seva parella. Obsessió Mortal (The IKEA's Girl), dissabte a les 16h a Antena 3", al·leguen sobre la possibilitat que aquesta història es converteixi en pel·lícula.

"Jo que Marta no tornava a Ikea a la seva vida", ha deixat caure Belén Esteban després d'escoltar el relat de Marta Riesco.

Captura d'un meme compartit a les xarxes socials amb Marta Riesco i Antonio David Flores
Captura d'un dels mems que inunden les xarxes socials | Redes sociales

Mentre que, per la seva banda, Marta Riesco s'ha mostrat molt contundent davant el final de la seva relació.

"Tant de bo mai ens haguéssim creuat a Ikea ni als passadissos. Però no vam triar dels que ens enamorem, però no ens hem de culpar d'això", s'ha lamentat.

"Jo em vaig enamorar d'algú que em deixo sola en els pitjors moments de la meva vida. Em podria haver protegit, ajudat que no perdés el que més m'importava a la vida, que era la meva feina", li ha retret a la seva ex.

I és que la Marta sent que Antonio David la va deixar sola en un dels pitjors moments de la seva vida. “Ja he perdut un preu molt alt per aquesta relació. I no és just que jo no pugui tornar a treballar”, s'ha lamentat.

Antonio David Flores fent un petó a la galta a Marta Riesco
Marta Riesco explica com va conèixer Antonio David Flores | @antoniodavidflores, Instagram

Tot i això, la reportera deixa clar que ja ha passat pàgina i s'ha perdonat a si mateixa. "Era una relació tòxica i malaltissa", assegura.

"El pitjor que he viscut amb ell és que em deixés al cap de dues setmanes del meu acomiadament, sabent que el motiu del meu acomiadament era ell", ha sentenciat el seu idil·li.

"Em va deixar sola, però això ja eren paraules grans. Em va dir que me n'anés de casa enmig d'una discussió absurda. Me'n vaig anar i vaig tornar a Madrid. Anava alienada", ha revelat Riesco sobre com va assimilar aquella ruptura.

Muntatge de dues fotos de Marta Riesco durant la seva entrevista a 'Ni que fuéramos Shhh' el 3 de juny de 2024
Marta Riesco confessa si ja ha passat pàgina amb Antonio David | Canal Quickie

"Vaig arribar a casa meva, vaig obrir la porta i vaig dir jo-der. El meu pare em va demanar si us plau que no tornés amb aquesta persona. Però, quatre setmanes després, es va presentar a casa meva i em va dir que m'estimava", explica sobre la segona oportunitat que es van donar.

Una segona oportunitat que van mantenir en secret. "Jo vaig ocultar a la meva família que ell hi era. Em va demanar que els guardéssim en secret, jo em vaig negar i ell se'n va anar amb tota la seva fredor", destaca.

"Li vaig enviar emails i no em va contestar mai. Això em va fer veure que no estava enamorat de mi", ha conclòs molt dolguda.