Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb Kiko Hernández amb els col·laboradors de 'Ni que fuéramos'

Kiko Hernández s'estrena a ‘Ni que fuéramos’ anunciant una emocionant notícia

Kiko Hernández s'ha estrenat amb magnificència a ‘Ni que fuéramos Shhh’ en un dia molt especial per al format

El dia més esperat per als fans de Ni que fuéramos per fi ha arribat. Així, un any després, Kiko Hernández s'ha reincorporat a la plantilla de col·laboradors. A més, ha arribat fent una ferma promesa, que és la de quedar-se.

I coincidint també amb l'anhelada entrevista a Marta Riesco, que promet donar molt de què parlar i Hernández està desitjós d'escoltar-la. “Quant de temps!”, ha comentat en seure al costat dels seus companys. D'aquesta manera, també ha explicat quin és el motiu pel qual ha trigat a reincorporar-se.

Segons ell mateix explicava, tenia diversos projectes i estava molt ocupat amb la seva obra de teatre. Per aquest motiu, fins avui no ha pogut aterrar al Canal Quickie.

“Vaig prendre la decisió el primer dia, però em va costar. Tot i això, va ser veure-us, com us ho passàveu de bé i vaig decidir pujar al vaixell”, ha explicat. “Us vaig dir que estàveu bojos per atrevir-vos a fer una cosa així i em sembla superdivertit”. A més, Hernández tampoc no s'ha tallat a l'hora de llançar algun dard a Telecinco o a “la cadena del davant”, segons la qualifiquen ells.

Captura de Kiko Hernández en el seu regés a Ni que fuéramos
Kiko Hernández s'estrena com a col·laborador a 'Ni que fuéramos' | Canal Quickie

Kiko Hernández s'incorpora a Ni que fuéramos

“M'encanta que no tinguem censura, perquè quan entràvem a la cadena del davant calia llegir-se un protocol sobre què podíem parlar. Així no es podia treballar”, ha assenyalat.

Kiko Hernández deixa clar que ve amb moltes ganes de donar guerra i poder parlar sobre tot el que ha callat fins ara.

I ha exposat alhora les fermes regles que Mediaset els tenien imposades i que havien d'acatar a Telecinco. Unes regles que regien des dels personatges sobre els quals podien parlar fins als temes que podien tractar. Ell mateix assegura que ve “molt tranquil i en pau”.

Captura de Kiko Hernández i Belén Esteban a Ni que fuéramos
Kiko Hernández aterra a Canal Quickie amb moltes ganes de donar guerra | Canal Quickie

D'altra banda, davant l'entrevista bomba de Marta Riesco, Kiko assegura que ell ja en té una idea formada i que desitja escoltar-la. “La vull escoltar”, ha dit. “Jo vull conèixer totes les ximpleries que ha fet durant molt de temps”, sosté.

Així, Kiko Hernández creu que Marta Riesco ha fet moltes “bajanades per amor”. Un fet que, segons Kiko, no té justificació. “Perquè ho ha pagat amb els seus companys, s'ha deixat manipular…”, assegura.

“Jo he estat enamorat i no he fet aquestes ximpleries”, afirma amb seguretat el tertulià. “Però mai no m'he deixat manipular”, destaca.