Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb el rostre de Gema López amb la mà a la barbeta, un cercle amb la cara de Terelu Campos i una bombolla de diàleg de còmic

Gema López explica tota la veritat sobre el misteriós estat de salut de Terelu Campos

Gema López treu a la llum les males decisions de Terelu Campos a l'hora de tractar la síndrome de Reinke que pateix

Es coneix poc sobre l'estat de salut de Terelu Campos. Va sortir a la llum que pateix síndrome de Reinke, un problema que afecta les seves cordes vocals. Una malaltia per la qual va ser operada i de la qual, aparentment, ja està recuperada.

Tot i això, durant les últimes setmanes ha sortit a la llum que no s'estaria cuidant com hauria de davant d'una situació així. Una informació que ha vist la llum gràcies a Gema López.

Gema López revela les males cures de Terelu Campos amb la seva malaltia

El veritable estat de Terelu Campos ha estat motiu de tertúlia a diversos programes televisius. I tot arran d'un vídeo que ha publicat la mateixa col·laboradora a les xarxes socials. En ella, sosté dues copes grans d'alcohol amb motiu de celebració per la victòria del Reial Madrid a la Champions League.

Un vídeo en què ella mateixa assegura que estava malament de la veu. I la publicació, com era d'esperar, ha generat una gran controvèrsia a les xarxes socials.

A la seva defensa va sortir la periodista Pilar Vidal, col·laboradora d'Espejo Público. Ella va exposar que Terelu Campos “estava amb un tractament mèdic que estava complint rigorosament”.

Tot i això, la seva companya Gema López no semblava estar gaire d'acord amb això. De fet, va deixar caure que no seria del tot així. “Bé, rigorosament…”, va comentar amb ironia. Però la col·laboradora no es va quedar callada i va decidir explicar els motius pels quals creu que Terelu no està gestionant bé el seu problema.

Captura de Terelu Campos enfadada a D Cor
Gema López treu a la llum que Terelu Campos no s'estaria cuidant com hauria | RTVE

“Quan estàs afònica, les begudes fredes no es compaginen bé. Per menys exhibició d'alcohol a Instagram s'han tancat comptes”, va manifestar. Terelu Campos pateix un procés inflamatori crònic de dues cordes vocals, motiu pel qual el gel i l'alcohol podria afectar-li.

La logopeda Almudena Valle va explicar al programa que la col·laboradora corre certs riscos si consumeix begudes molt fredes. Sobretot quan s'exposa a tants canvis de temperatura. I és que amb malalties com aquestes és fonamental eliminar completament el consum de l'alcohol i el tabac, i també les begudes fredes.

Els experts recomanen prendre aliments i líquids que estiguin a temperatura ambient. A més de l'alcohol, també recomanen limitar la cafeïna, ja que això provoca un efecte deshidratant a les cordes vocals.

Primer pla de Gema López amb rostre indignat al plató de 'Sálvame' l'any 2020
Gema López dubta de les cures de Terelu Campos | Mediaset

El retorn de Terelu Campos a la televisió: massa aviat?

Terelu Campos pateix aquesta malaltia des de l'any 2022. Ella mateixa va explicar que va ser intervinguda quirúrgicament. I és que la seva gran por és que se li origini un càncer de gola com va patir la seva mare. En aquell moment, es va allunyar dels platós de televisió, ja que li van haver de treure diversos nòduls cancerígens.

“No vull pronunciar la paraula, el que he tingut és el que he tingut i no cal fer-ne més morbo. Molta gent no ha tingut la sort que he tingut jo i per això he de donar les gràcies… He passat molta por”, va revelar a El Programa de Ana Rosa.

Captura de Terelu Campos a la seva entrevista a De Viernes
Terelu Campos va desobeir els metges en tornar tan aviat a televisió | Mediaset

Mesos després va tornar a aparèixer per alguns platós de televisió. Tot i això, no era una cosa que li aconsellaven els metges. Li van demanar que no parlés durant unes quantes hores seguides i que no se sotmetés a alts nivells d'estrès físic o mental. Tot i això, Terelu va decidir fer cas omís a les recomanacions mèdiques.

Una tornada en la qual va tractar de forma esporàdica la seva malaltia, llançant algun dard a algun dels seus companys.

“Sempre estic callada, però potser arriba un dia en què no callaré més, res, de res. Jo sé parlar igual que vosaltres, he conviscut amb vosaltres, he estat sempre una bona companya. No sé si tothom pot dir el mateix. La que estic malalta soc jo, però soc jo la que ha de trucar, és el món al revés”, va sentenciar.