Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de Carmen Borrego i Maria Teresa Campos, amb diners de fons

Carmen Borrego pot guanyar 900.000 € si decideix vendre el darrer record de la seva mare

Carmen Borrego medita amb Terelu Campos l'opció de vendre la casa que van heretar de María Teresa Campos a Màlaga

CarmenBorrego i TereluCampos tornen a ser notícia i, aquesta vegada, pel seu patrimoni. Es coneix que la situació econòmica que estan travessant les germanes és força complicada des de la mort de María Teresa Campos.

Una situació força difícil que estan suportant com bonament poden. I, recentment, ha sortit a la llum una possible font d'ingressos que podrien tenir en els pròxims mesos.

La indecent quantitat de diners que poden rebre Terelu Campos i Carmen Borrego

Diego Arrabal ha tret a la llum l'apartament que María Teresa Campos va deixar en herència les filles a Màlaga. Es tracta d'un habitatge situat a la zona de Pedregalejo, un antic barri de Màlaga capital. A més de la seva gran ubicació —està a primera línia de platja—, el fotògraf va assegurar que “és un pis que està molt bé”.

És un apartament de 170 metres quadrats. Disposa de quatre grans habitacions, dos lavabos i un enorme finestral amb vistes al mar. Actualment, l'immoble té un valor de mercat de 900.000 euros. Una xifra força alta, la qual podria deixar gairebé mig milió d'euros cadascuna de les germanes.

Muntatge amb el rostre de Carmen Borrego i Terelu Campos, ambdues somrient
Carmen Borrego i Terelu Campos podrien vendre el pis de la seva mare a Màlaga | GTRES

Tot i això, Diego Arrabal ha assegurat que, de moment, el pis no s'ha posat a la venda. Carmen Borrego i Terelu Campos estan meditant la decisió. Tot i que la temptació és gran, no els acaba de convèncer la idea de desfer-se de l'últim record que els va deixar María Teresa Campos.

La difícil situació de Carmen Borrego respecte a la venda de l'apartament que va heretar de María Teresa Campos

Cal destacar que la situació econòmica de Carmen Borrego pot empitjorar encara més durant els pròxims dies. Amb el més que possible fi d'Así es la vida, la col·laboradora es quedarà sense el seu lloc de treball. Una situació alarmant, ja que aquest era l'únic suport amb què comptava.

Arran d'això, podria estar temptada especialment a vendre el pis que va heretar de la seva mare. Tot i això, és una situació que no acaba de contemplar, pel fet que es tracta d'un dels últims records de María Teresa Campos.

“La va comprar i la va moblar la meva mare amb moltíssim afecte fa uns quinze anys. És un refugi del qual n'estava molt orgullosa”, va revelar a Lecturas.

Captura de Carmen Borrego mirant endavant a Supervivientes: Terra de Ningú
Carmen Borrego, temptada a vendre el pis de María Teresa Campos | Mediaset

Amb motiu de l'entrevista que li va concedir a la revista, va anar a la mencionada casa després de molts anys sense fer-ho. Cosa que li va provocar un sentiment de nostàlgia.

“La primera sensació que he tingut en entrar ha estat que soc a casa de la meva mare. Aquesta per a mi sempre serà la casa de la meva mare”, va relatar Carmen Borrego.

Alejandra Rubio aprofita per passar uns dies a la casa amb Carlo Costanzia

De moment, la possible venda de l'habitatge és sobre la taula. No obstant això, encara es pot continuar gaudint d'ella. Cosa que ha fet la filla de Terelu Campos, Alejandra Rubio.

Carlo Costanzia i Alejandra Rubio, amb rostre neutre, passejant pel carrer
Alejandra Rubio i Carlo Costanzia gaudeixen de l'apartament de Màlaga | Europa Press

La influencer ha volgut aprofitar l'ocasió per gaudir del magnífic habitatge que ha heretat la seva mare a Màlaga. A més, no ho ha fet sola, ja que s'ha endut a la seva parella, Carlo Costanzia.

Els dos han decidit passar uns dies de vacances a la capital de la Costa del Sol. Se'ls ha vist gaudint de les platges de la ciutat i menjant per alguns bars de la zona.