Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Antonio David Flores seriós amb una camisa de colors i Rocío Carrasco somrient amb un micròfon a la galta

Demanen presó per a Antonio David Flores per l'últim que ha passat amb Rocío Carrasco

Antonio David Flores es troba en una situació realment complicada en un moment crucial per a la seva exdona

Antonio David Flores ha vist que la seva situació s'ha complicat molt aquests dies. De fet, fins i tot han demanat per a ell pena de presó, pel judici que té pendent amb la seva exdona, Rocío Carrasco.

Una petició dura per a Antonio David Flores, que arriba justament quan ha sortit a la llum l'última informació d'ella. Ni més ni menys que, encara que continua sense tenir relació amb els fills, està afrontant una etapa feliç i plena de projectes, personals i professionals.

A Antonio David Flores se li complica la seva situació i podria acabar a la presó

Antonio David Flores té un judici pendent amb Rocío Carrasco, perquè aquesta va interposar contra ell una querella per aixecament de béns. Per això aquests dies s'han hagut de tornar a veure davant un jutge, protagonitzant un moment tens. I és que, pel que sembla, es van sostenir la mirada força temps, fins que el malagueny va decidir apartar-la.

Muntatge de primer pla amb Rocío Carrasco i Antonio David Flores mirant a càmera
El cas d'Antonio David Flores s'ha elevat a una instància judicial superior | catalunyadiari.com, Mediaset

En aquesta vista, es va produir una cosa inesperada per al pare de Rocío Flores. La jutgessa que porta el cas va veure indicis d'un delicte continuat d'aixecament de béns, ja que va cobrar suposadament en nom de terceres persones. Per tant, tal com ha revelat María Patiño, aquesta autoritat ha decidit elevar el cas esmentat a l'Audiència Provincial.

Amb aquesta mesura, Antonio David Flores s'enfronta ara a una situació molt difícil, ja que si és declarat culpable, pot tenir una pena d'entre sis i nou anys de presó. Com és lògic, aquesta petició de presó ha estat un revés per a l'excol·laborador de Sálvame. I arriba després de conèixer-se la darrera novetat de Carrasco: que està feliç i plena.

La seva exdona, encara que no ha pogut reconciliar-se amb els fills que té amb ell, ha trobat serenitat, després de la docusèrie en què va revelar el seu testimoni dur. Testimoni relatiu tant a la seva vida amb Flores com als seus conflictes familiars. I això la fa afrontar una etapa molt feliç, a tots els àmbits.

Per exemple, professionalment parlant sabem que l'exdona d'Antonio David Flores ha presentat oficialment la nova gira del musical sobre la seva mare. Una gira que recorrerà el país i que tindrà diverses parades a la capital, a Madrid. Per això, està pletòrica, però també pel llançament de la seva marca de productes de bellesa.

Rocío Carrasco somrient asseguda en una butaca d'un teatre amb una brusa blanca amb l'espatlla descoberta i uns texans
L'exdona d'Antonio David Flores viu una etapa immillorable | GTRES

D'una altra banda, a l'àmbit personal, es troba preparant la boda eclesiàstica amb Fidel Albiac. Després d'haver-se casat el 2016 i per celebrar els 25 anys junts, han decidit passar per l'altar. I per això ja han triat padrina: Terelu Campos.

A Antonio David Flores se li afegeixen més problemes

Antonio David Flores està preocupat pel gir que ha fet el judici per aixecament de béns. I també perquè se li estan sumant nous contratemps, que li poden posar encara més en perill si és possible.

Ens estem referint, per exemple, que aquesta tarda, a Ni que fuéramos, s'asseurà la seva exparella, Marta Riesco. Ho farà per concedir una entrevista en què tot fa indicar que ell i la seva família no se'n sortiran bé. Vaja, que sortiran a la llum dades que els deixaran seriosament en dubte.

Per si no n'hi hagués prou, una altra de les seves exparelles, Olga Moreno, sembla que tornarà al focus mediàtic concursant en Supervivientes All Stars. Per tant, aquesta podria aprofitar també per parlar d'ell i qüestionar la vida que va portar al seu costat.

Encara més, malgrat que ella no digui res, ja han començat a aparèixer informacions gens positives per al pare de Rocío Flores. Un exemple és que Belén Esteban ha insinuat que ell està posant obstacles a Olga amb la custòdia de la filla que tenen en comú.