Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb el rostre de Kike Calleja i el de Rubén Torres amb un emoji de cor amb interrogants

Kike Calleja descobreix el pastís i destapa qui és la veritable xicota de Rubén Torres

L'estratègia de Rubén Torres amb les noies de 'Supervivientes', mentre l'espera una suposada xicota a Espanya

Som a la recta final de Supervivientes2024 i comencen a sortir a la llum algunes de les estratègies dels concursants durant el reality.

Recentment, s'ha descobert la situació de Rubén Torres. I és que ha sortit a la llum una informació sobre el secret que ha guardat durant l'estada a l'illa hondurenya.

Kike Calleja revela la possible xicota de Rubén Torres fora de Supervivientes

El periodista Kike Calleja ha explicat tots els detalls al programa de diumenge passat, 2 de juny, de Fiesta. El bomber ha assegurat diverses vegades durant la seva experiència a Hondures que està solter. Tanmateix, sembla que aquesta informació no és del tot certa.

Kike Calleja va assegurar que hi hauria una persona esperant la seva tornada a Espanya. De fet, va exposar que Rubén hauria demanat cada setmana als expulsats que traslladessin un missatge a una persona. “A tots els que sortien els ha dit que «si us plau, parleu amb la persona que tinc fora perquè vull reprendre aquest sopar que tinc pendent»”.

Muntatge de Rubén Torres amb la samarreta vermella, el logo de Supervivientes i una illa de fons
Kike Calleja destapa que una suposada xicota està esperant Rubén Torres | Mediaset

“Ell volia entrar solter perquè volia veure les dones que entraven i, com va veure que no hi havia opcions de carpeta, s'ha recordat de la noia de fora. I l'està esperant”, va afegir.

Sembla que Rubén Torres volia fer parlar sobre les seves intencions amb diferents noies de l'illa. Una estratègia prèviament meditada, però que, malgrat els seus intents, no ha acabat de sortir bé.

Aurah Ruiz i Marieta: els acostaments de Rubén Torres durant Supervivientes

S'ha especulat molt sobre els acostaments que ha estat tenint Rubén Torres amb diferents dones durant la seva experiència a Cayos Cochinos.

La primera va ser Aurah Ruiz, sobretot al principi de l'experiència. Rubén va afirmar que era el seu “tipus de dona”. Ara bé, tot es va torçar quan va assegurar que ella “li havia fet ullets”.

Un comentari que no va agradar gens a la parella de Jesé Rodríguez, que va decidir trencar llaços amb ell. “Jo ja no en vull saber res. Per a mi és totalment mort. No vull tenir cap baralla ni res”, va sentenciar Aurah.

Fotografia de Rubén Torres somrient entre palmeres a Supervivientes
Rubén Torres va tenir un acostament amb Aurah Ruiz i Marieta durant 'Supervivientes' | Mediaset

Una cosa semblant va passar amb Marieta. En aquesta ocasió, tots dos han reconegut que “podien arribar a agradar-se”. De fet, la complicitat entre ells ha estat força evident durant tot el concurs.

Marieta fins i tot ha arribat a fer broma amb el tema. “Li tiraré la canya”, va comentar. Tanmateix, la relació no ha arribat a prosperar.

L'idil·li entre Rubén Torres i Maite Galdeano

Una de les anècdotes del concurs ha estat la situació entre Rubén Torres i Maite Galdeano. El bomber ha exposat diverses vegades que li resultava molt atractiva. Motiu pel qual el programa ha decidit portar-la a l'illa perquè es produís a la trobada.

Maite va arribar a passar diversos dies a la platja de Cayos Cochinos amb Rubén. “T'he vist que deies en moltes ocasions Maite i que em volies conèixer”, li va dir ella en la trobada.

Captura del programa 'Supervivientes' amb Maite Galdeano besant Rubén Torres
El petó entre Rubén Torres i Maite Galdeano a Hondures | Mediaset

Han deixat unes imatges en què se'l veu amb molta complicitat. La sintonia era tan bona que es van arribar a fer un petó a la vora del mar. Ja des de plató, Maite va explicar que s'ho havia passat molt bé durant la visita. “Allò és meravellós, Hondures en un paradís”, va explicar.

Per la seva banda, Rubén tampoc no va voler entrar en detalls d'una possible relació amb Maite. Ara bé, tampoc ho descarta. "La bona energia que porta, que és molt natural, molt enèrgica", va confessar.

Caldrà esperar l'arribada de Rubén Torres a Espanya per esbrinar si el seu afecte cap a Maite passa a ser alguna cosa més gran. Tot i això, sembla que estaria comptant els dies per retrobar-se amb la persona misteriosa a qui envia missatges a través dels seus companys.