Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carlos Sobera plorant al plató d''El Musical de la teva Vida'

Mediaset mou fitxa i acomiada Carlos Sobera d'un programa molt important

El format, amb què s'espera recuperar gran audiència per a Telecinco, no tindrà Carlos Sobera com a presentador

Carlos Sobera és, sens dubte, un dels presentadors en què més confia Mediaset. Per això està al capdavant de First Dates, a Cuatro, i que exerceix com a tal a Tierra de Nadie, de Supervivientes, a Telecinco.

Tot i això, el grup esmentat ha optat per no comptar amb Carlos Sobera per a l'espai tan important que està preparant. Segons s'ha revelat, no estarà a Supervivientes All Stars, que arribarà molt aviat.

Carlos Sobera no participarà en Supervivientes All Stars

Carlos Sobera condueix cada dimarts amb èxit una de les gales de Supervivientes, tant és així que aconsegueix unes audiències boníssimes. I això feia sospitar que, per tant, Mediaset comptaria amb ell per conduir també part del nou format del reality. No obstant això, res més lluny de la realitat.

Captura de Carlos Sobera durant a l'anunci de Supervivientes: All Stars
Carlos Sobera està descartat per a 'Supervivientes All Stars' | Mediaset

El presentador basc cau de l'elenc de conductors de les diferents emissions d'aquest Supervivientes All Stars. Al contrari que els seus companys Sandra Barneda, Laura Madrueño i Jorge Javier Vázquez. Ells sí que estaran al nou concurs, encara més, aquest últim serà l'encarregat de substituir-lo a les gales del dimarts.

El motiu que Carlos no intervindrà en aquest format top del reality és que estarà ocupat presentant un altre espai. Ni més ni menys que estarà conduint la versió estiuenca de First Dates. Ens estem referint a First Dates Hotel, que s'emetrà a Cuatro en horari de màxima audiència.

Per tant, Sobera queda fora d'aquest nou projecte de manera inesperada. I això que ell gaudeix moltíssim de Supervivientes, tal com ha reconegut públicament, i que té clar que és el seu concurs favorit. Ara bé, en aquesta ocasió baixa del vaixell, per la qual cosa es perdrà viure aquesta experiència nova i única.

Fotografia de Carlos Sobera als enregistraments de First Dates Hotel: Lidia Torrent, Adrián Pedraja, Arianna Aragó, Rocío de Porres i Sergio López
Carlos Sobera estarà presentant la versió estival de 'First Dates' | Mediaset

Carlos Sobera coneix, malgrat tot, l'última hora de Supervivientes All Stars

Carlos Sobera, encara que no formarà part de l'equip de Supervivientes All Stars, està al dia de tot allò relatiu a aquest format. I és que ell fins i tot ha hagut de donar alguna informació, per exemple, la seva arribada a la graella televisiva.

De moment, se sap que s'emetrà a l'estiu, justament quan s'acabi l'edició tradicional del concurs de supervivència. També ha sortit a la llum que tindrà una durada aproximada de cinc setmanes.

De la mateixa manera, ja s'ha revelat el nom de quatre participants oficials confirmats absolutament. Ens estem referint a Sofía Suescun, Adara Molinero, Bosco Martínez-Bordiú i Logan Sampedro. Aquest ha estat el darrer revelat i ha generat un gran enrenou entre els espectadors.

Així, després de sortir a la llum el seu nom, són molts els seguidors del programa que s'han mostrat feliços perquè ell hi participarà. Per exemple, hi ha comentaris a les xarxes com aquests: “L'únic supervivent de veritat fins ara”, “És el millor” i “És qui s'hauria d'haver emportat el maletí al seu dia”.

Quatre participants que ja estan donant joc i en donaran no només en demostrar les seves capacitats per sobreviure a la platja, sinó també pels temes personals que els relacionen. És clar, perquè cal no oblidar que l'any passat al reality d'Hondures va sorgir l'amor entre Bosco i Adara. Així mateix, a l'edició de 2018, Sofía i Logan van tenir un acostament notable, tot i que ella sortia amb Alejandro Albalá.

Fotomuntatge amb un fons de cor i al capdavant Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiu
'Supervivientes All Stars' tindrà la morbositat de tornar a veure'ls junts | Mediaset, Instagram: @adara_molinero

De moment, no s'han confirmat més concursants, però els rumors n'han revelat d'altres que també farien parlar molt. Aquest seria el cas, per exemple, d'Olga Moreno, Marta Peñate, Abraham García i Tom Brusse.