Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Gloria Camila i de Rocío Jurado

Els problemes físics que han impedit a Gloria Camila retre homenatge a Rocío Jurado

Gloria Camila ha estat una de les grans absents en els actes celebrats a Chipiona en memòria de Rocío Jurado

Gloria Camila sap que en aquests dies s'han complert 18 anys de la mort de la seva mare, Rocío Jurado. I també és conscient que, per aquest aniversari, a la terra natal de la cantant, Chipiona, s'han realitzat diversos actes com a homenatge. Esdeveniments com els que se celebren cada 1 de juny, data de la mort de l'artista.

Gloria Camila sempre ha acudit a aquesta cita anual, però no ho ha fet aquest 2024, fet que ha cridat poderosament l'atenció. Això sí, ara hem conegut que si ella no ha estat present és per qüestions de salut.

Gloria Camila no assisteix a l'homenatge de Rocío Jurado per problemes físics

Gloria Camila va perdre fa gairebé dues dècades Rocío Jurado, cosa que va ser un dur revés. Any rere any, tant ella com la resta de la família la recorden i li organitzen diverses cites en el seu honor a Chipiona. Entre elles, una missa i una entrega de flors a la seva tomba.

La filla d'Ortega Cano no ha faltat mai, però aquest any sí i ha sorprès. Encara que tampoc han estat la seva germana Rocío, Rosa Benito, Rocío Flores ni Chayo Mohedano.

José Ortega Cano amb els braços creuats, ulleres de sol i vestit de ratlles amb la mà de David Flores Carrasco a l'espatlla amb pol blanc
Gloria Camila no ha estat aquest any amb la seva família a l'homenatge | GTRES

Els rumors sobre l'absència de Gloria Camila van començar ràpidament a circular, però la veritat només és una. Ella no va poder assistir-hi per problemes físics. Encara té seqüeles de la intervenció quirúrgica a la qual s'ha hagut de sotmetre.

En concret, ha hagut de passar per quiròfan per solucionar els contratemps que li va comportar el seu augment de pits. I és que en la intervenció esmentada el cirurgià li va posar malament les pròtesis i ha hagut de tornar a passar per quiròfan per solucionar aquesta dificultat. Com també per actuar davant l'aparició de queloides a les aixelles.

Captura d'instagram de Gloria Camila on escriu sobre la seva salut
Gloria Camila ha hagut de fer repòs després de passar per quiròfan | Instagram, @gloriacamilaortega

Haver de sotmetre's a aquest tràngol li ha portat seqüeles que la filla d'Ortega ha anat revelant a poc a poc. Seqüeles com ara molèsties i dolors, que l'han portat a fer repòs i a no poder fer tasques com cordar-se els cordons o cuinar. I això és el que li ha impedit de desplaçar-se fins a l'homenatge de Rocío Jurado.

Tot i això, en les últimes hores, Gloria Camila sembla que va millorant alguna cosa. Tant és així que ha reconegut que, després de més de tres setmanes, ha tornat a conduir, tot i que li ha agafat molta por. Ho ha fet, però amb dificultat i aclaparada per culpa dels punts que té, que li provoquen dolor i menys mobilitat.

Captura de pantalla d'un storie de Gloria Camila parlant al cotxe
Gloria Camila ha compartit la seva evolució | Captura de Instagram, @gloriacamilaortega

Gloria Camila no s'ha oblidat de Rocío Jurado malgrat tot

Gloria Camila ja ha deixat clar per què no ha estat en l'homenatge a Rocío Jurado. Però això no ha impedit que, a la seva manera, hagi recordat a la seva mare en aquesta data tan assenyalada.

Exactament, el que l'ex de Kiko Jiménez ha fet ha estat penjar a les xarxes socials diverses imatges amb la cantant. Imatges inèdites en què també apareixen Ortega Cano i José Fernando somrient.

Amb les mateixes ha escrit: “Quant donaria jo. Vam ser i serem. Són fotos que no havien sortit mai a la llum”. “Avui he decidit, juntament amb el meu germà José, que les volíem compartir”, afegia.

Publicació especial i emotiva que ha fet que els seus fans deixin de manifest que els sembla preciosa. Ho han fet amb comentaris com aquests: “Gràcies per compartir aquests records tan bonics” i “Mare no és la que dona a llum, és la que cria. Ells seran els pares per l'eternitat”.

Encara més, la seva cosina Rosario no ha dubtat a comentar-la igualment. Ha dit: “Us estimo molt, sempre endavant. Ella està amb tu, està amb tu i amb tots els que vam gaudir d'ella i la vam estimar moltíssim”.