Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb Marta Riesco amb una imatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo

Marta Riesco destapa el pacte de Christian Gálvez i Patricia Pardo amb Telecinco

Marta Riesco apunta directament contra Christian Gálvez i Patricia Pardo a parlar del tracte rebut a Telecinco

Marta Riesco ha sorprès en assenyalar obertament companys com Christian Gálvez i Patricia Pardo . I és que, segons la reportera, aquesta parella sí que se l'ha protegit al màxim.

Tot al contrari, que va haver d' afrontar les pitjors conseqüències a Telecinco ia la seva cadena. És a dir, que Christian Gálvez i Patricia Pardo tindrien un pacte amb la cadena per protegir-los.

"Em vau baixar a un plató i estava sola", ha acusat els directius de la seva productora. "¿En què estàveu pensant?", els ha retret.

Muntatge de dues fotos de Marta Riesco durant la seva entrevista a 'Ni que fuéramos Shhh' el 3 de juny de 2024
Marta Riesco carrega contra Christian Gálvez i Patricia Pardo | Canal Quickie

Així, Riesco recordava aquell dia en què la van fer entrar a plató després de confirmar-se la relació amb Antonio David Flores. Moment en què va haver de donar la cara davant de Rocío Flores i aquella trucada que va mantenir amb Olga Moreno .

Un tràngol pel qual ella assegura que ni Patricia Pardo ni Christian Gálvez, als quals la cadena protegeixen al màxim, han hagut de passar.

I més tenint en compte que la situació que van viure Gálvez i Almudena Cid pot tenir certes semblances.

"Em va fallar la persona que volia, em van fallar els meus companys i tot a canvi d'aconseguir audiència", s'ha lamentat Marta Riesco .

Marta Riesco destapa el pacte de Telecinco amb Patricia Pardo i Christian Gálvez

Així, ella adverteix que a Patricia Pardo no li haguessin fet mai una tancada igual amb Almudena Cid, exparella de Christian Gálvez .

"Patricia Pardo, asseu-te, que entrarà Almudena Cid. No, Patricia Pardo es va asseure i l'únic que va dir va ser: 'sense són flors, florirà'", ha recordat les paraules que va pronunciar la presentadora en el seu moment.

Aquí, els col·laboradors de Ni que fuéramos opinen que la situació entre totes dues no hi té res a veure. Sobretot perquè asseguren que Pardo sempre ha estat molt coherent en tot el que ha explicat sobre la seva relació.

Captura de Patricia Pardo i Christian Gálvez junts al plató de Vamos a ver
Patricia Pardo i Christian Gálvez, molt protegits per Telecinco | Mediaset

"Em penedeixo del que vaig fer, hauria preferit que em fessin fora. Hauria d'haver dit que me n'anava com va fer Alexia Rivas", ha assenyalat Riesco al respecte a la seva entrevista.

"Em va poder estimar tant la meva professió que si continuava el joc algun dia tornaria a la normalitat. Vaig perdre tot d'una manera vergonyosa i repugnant", assegura la reportera.

De la mateixa manera, Marta ha apuntat certs companys que no van dubtar a trair-la de manera descarada. Entre ells, Miguel Ángel Nicolás o Pepe del Real, que fins i tot van arribar a gravar-la d'amagat.

"Pepe del Real va perdre el cap, perquè quants minuts hi hagués de televisió, millor. Els meus amics m'enregistraven d'amagat i l'endemà entregaven aquells dies a la productora d'Ana Rosa", ha destapat.