Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marta Riesco amb muntatge de cors i la seva exparella

Els 3 xicots famosos que ha tingut Marta Riesco a més d'Antonio David Flores

Marta Riesco ha viscut idil·lis amb altres figures molt conegudes del nostre país, a més de l'exmarit de Rocío Carrasco

Marta Riesco ha estat coneguda com a reportera d'El programa de AR, però no és menys cert que la seva popularitat es va incrementar per un motiu. Ni més ni menys perquè va sortir a la llum que tenia una relació sentimental amb Antonio David Flores. Relació que va acabar poc després com el rosari de l'aurora.

Això sí, Marta Riesco ha estat amb altres figures conegudes del nostre país, més enllà del malagueny. En concret, ha tingut xicots molt rellevants, entre els quals hi ha futbolistes i actors de renom.

Marta Riesco i els seus altres idil·lis amb famosos abans d'Antonio David Flores

Marta Riesco, que ha esclatat recentment contra un excompany de feina, està d'actualitat per haver concedit una inesperada entrevista a Ni que fuéramos. Entrevista en què, d'una manera o una altra, ha fet referència a Antonio David Flores, la seva exparella. Amb ell va viure una història d'amor, que va acabar trencant-se, per la qual es va enfrontar a tothom i que li va portar fins i tot un acomiadament fulminant.

Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores quan eren parella
Marta Riesco i Antonio David Flores van tenir una ruptura molt mediàtica | Europa Press

Una relació que va acabar l'abril de 2023 i que ha aconseguit superar, com també en va superar d'altres que va tenir anteriorment amb diferents famosos. I és que té certa experiència en això de sortir amb celebritats, tal com va reconèixer recentment en una entrevista per al pòdcast d'E-Noticies.

Així, abans del malagueny, va viure un idil·li amb un dels futbolistes que va ser una gran estrella del Reial Madrid. Ens estem referint a Karim Benzema, amb qui va estar sortint el 2014. Es van conèixer quan ella treballava per a La Sexta Deportes i estava en contacte permanent amb l'àmbit del futbol.

Muntatge de Marta Riesco somrient amb els llavis vermells i Karim Benzema durant un partit celebrant
La seva relació més sonada, després de la d'Antonio David, és amb Benzema | catalunyadiari.com, Instagram

És cert que cap dels dos mai no va confirmar aquest afer. No obstant això, pel que sembla, era un secret de domini públic.

Per si no n'hi hagués prou, Marta té dos reconeguts actors del nostre país en el seu passat sentimental, segons va revelar Socialité. Un d'ells és Antonio Velázquez, vist en sèries com ara La Promesa i Tierra de lobos. Es tracta d'un intèrpret granadí que també ha tingut com a xicotes Yohanna Alonso i Leire Martínez.

L'altre és ni més ni menys que Jesús Castro, protagonista de la pel·lícula El Niño. Jove amb qui, pel que sembla, va tenir un enorme feeling des del primer moment que es van conèixer exercint ella de reportera.

Marta Riesco: més conquestes després d'Antonio David Flores

Marta Riesco ha patit molt per la ruptura amb Antonio David Flores, ja que havia apostat al màxim per la història d'amor amb ell. Ara bé, el temps ha transcorregut i ha pogut superar aquest sotrac sentimental. Ja ha passat pàgina i, encara que continua soltera, ha tingut els seus idil·lis i flirtejos amb uns altres nois des d'aleshores.

Per exemple, l'exreportera d'El programa de AR ha estat enxampada recentment en una discoteca amb Cristian Suescun, el fill de Maite Galdeano. Amb ell es va deixar portar i se'ls va veure molt acaramel·lats fent-se petons. Però tot va quedar en la història d'una nit.

Foto de Cristian, el germà de Sofia Suescu, posant al photocall de la pel·lícula 'Awareness', a Madrid
Marta Riesco va ser enxampada amb Cristian Suescun | Europa Press

Així mateix, des que està sola també hem conegut que ha tingut un acostament amb Michael Terlizzi, de GH VIP. I fins i tot amb un noi del reality de La Isla de las Tentaciones, Alejandro Bernardos. Amb ell no va dubtar a compartir diverses imatges a Instagram d'una cita de què van gaudir.

Storie de Marta Riesco a Instagram posant amb Alejandro Bernardos a la porta d'un restaurant el 29 de setembre de 2023
Marta Riesco va flirtejar amb un concursant de 'La Isla de las Tentaciones' | Instagram, @marta.riesco

Tot això sense oblidar que també en aquest temps de solteria, com ella ha reconegut a les xarxes, ha viscut una passió turca. Ha tingut un idil·li amb un atractiu turc anònim que, al final, va acabar. I és que ella va informar que “necessito que la persona s'hi esforci”, i sembla que aquest no era el cas.

Caldrà esperar per conèixer si la seva pròxima conquesta també és un noi famós o no. El que és clar és que té èxit entre els nois.