Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb Mayte Zaldívar amb una imatge de Julián Muñoz molt recuperat

Mayte Zaldívar desapareix del seu negoci després de les novetats sobre Julián Muñoz

Diego Arrabal investiga el local de Mayte Zaldívar, però no troba ni rastre d'ella ni de Fernando Marcos

Mayte Zaldívar continua estant al focus mediàtic per la seva boda recent amb Julián Muñoz. Després de conèixer-se la notícia han sortit multitud d'informacions i especulacions d'allò que envolta la vida de la parella recent.

Es coneixia que Mayte Zaldívar tenia una relació amb Fernando Marcos des de fa 21 anys. Per això va enxampar per sorpresa tothom el seu recent enllaç amb Julián Muñoz. De fet, és que després de la boda se'ls ha vist plegats tranquil·lament en una reunió d'amics.

L'absència misteriosa de Mayte Zaldívar del seu negoci a Marbella

Durant els darrers dies, el programa Y ahora Sonsoles ha fet una investigació exhaustiva sobre la vida de Fernando Marcos i Mayte Zaldívar. Diego Arrabal s'ha traslladat al mercat municipal de Marbella per indagar sobre el cas. I s'hi va endinsar per mostrar les imatges de què estava passant a l'establiment.

A les imatges es pot veure com Elia, la filla de Mayte, i el seu xicot estaven treballant al local. Ara bé, no hi havia ni rastre de Mayte Zaldívar per tot l'establiment. Malgrat que l'equip es va quedar una estona esperant la seva arribada, no la van arribar a veure en cap moment.

Captura del vídeo de youtube de Diego Arrabal on parla del cas de Julián Muñoz i Mayte Zaldívar al seu estudi amb un micròfon davant
Diego Arrabal investiga el negoci de Mayte Zaldívar | Diego Arrabal Paparazzo

L'absència de Mayte va resultar molt estranya, motiu pel qual Arrabal va decidir investigar més a fons. Tot seguit, va parlar amb 'El nene', un amic de la família. Aquest va explicar que ella no apareix pel negoci des de fa una setmana.

Davant els dubtes que genera la situació sentimental de Mayte Zaldívar, aquest amic va assegurar que sí que creu en l'autenticitat de la boda. No obstant això, ha aclarit que el motiu pot ser per temes econòmics. Concretament, una pensió de viduïtat en el cas que Julián Muñoz morís.

Justament després, Diego Arrabal li va preguntar en quina posició deixa tot això a Fernando Marcos. “Això és molt relatiu”, va respondre 'El nene' deixant entreveure que és possible que continuïn junts.

Muntatge de Julián Muñoz seriós amb ulleres de sol i bufanda, Mayte Zaldívar seria amb una samarreta d'estampació de serp i un xec
Mayte Zaldívar podria tenir interessos econòmics | catalunyadiari.com, Europa Press, Mediaset

La hipòtesi de Diego Arrabal sobre la relació entre Mayte Zaldívar i Fernando Marcos

La situació va quedar una mica en l'aire. Motiu pel qual el fotògraf va decidir buscar una altra persona molt propera a la parella per conèixer una mica més sobre el tema. I durant una conversa li van donar a entendre una cosa molt inesperada.

Segons explica el fotògraf, hi ha la possibilitat que Mayte Zaldívar i Fernando Marcos no hagin estat junts en cap moment. De fet, va arribar a dir que han pogut estar “venent una gran mentida”.

Muntatge de primer pla de Fernando Marcos somrient, Mayte Zaldívar seriosa amb els cabells recollits i un cor trencat
Diego Arrabal assenyala la possibilitat que Mayte Zaldívar i Fernando Marcos no estiguin junts | catalunyadiari.com, Mediaset

Per demostrar-ho, Arrabal va explicar que Fernando porta sense treballar al negoci de Mayte des de fa un any. Actualment, tindria una nova feina en una guingueta de Marbella, proper a la casa del recent matrimoni.

La desaparició de Mayte del seu negoci ha provocat una infinitat d'especulacions sobre la seva situació. Tot indica que podria estar evitant l'atenció de la premsa per no haver de donar les explicacions oportunes.

De tota manera, el negoci de Mayte Zaldívar necessitarà la seva atenció en un temps no gaire llunyà. Pe això, s'espera que torni els pròxims dies. Caldrà veure si ho fa en companyia de Julián Muñoz o de Fernando Marcos.