Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Kiko JImenez i la silueta de Marieta amb uns interrogants

Kiko Jiménez se'n va de la boca i filtra qui és el guanyador de 'Supervivientes 2024'

Kiko Jiménez no ha tingut objeccions a donar el nom de la persona que s'emportaria a casa el sucós xec

Kiko Jiménez ha estat l'últim expulsat de Supervivientes, cosa que li ha suposat un enorme revés, ja que volia arribar a la gran final. Tot i això, el públic l'ha castigat per la seva falta de naturalitat i pels seus plans orquestrats contra altres companys.

Ara, Kiko Jiménez ha decidit donar les primeres paraules abans d'arribar al plató. I, entre altres coses, ha revelat un secret. Sí, perquè ha filtrat el nom del guanyador del concurs, qui creu que mereix guanyar el xec final.

Kiko Jiménez revela el nom del seu guanyador de Supervivientes 2024

Kiko Jiménez ha estat eliminat en un duel amb Blanca Manchón. Per això, aquesta s'ha incorporat a l'equip de concursants i ell ha hagut de posar punt final a la seva aventura. Una situació que li ha causat un enorme pesar, encara que s'emporta una cosa positiva: creu que ha concursat millor que l'anterior ocasió.

Captura de Kiko Jiménez enfadat amb Blanca Manchón a l'illa de Supervivientes
Kiko Jiménez ha perdut el duel | Mediaset

Ha dit: “La primera vegada era més immadur. Ara he sabut esprémer-ho tot molt millor”. Sense oblidar que ha admès que el seu pitjor moment a l'illa ha estat un enfrontament amb Laura Matamoros.

Això ho ha confirmat en unes declaracions directes per al reality, en què també ha exposat que creu que hi ha participants que haurien d'haver sortit abans. Entre ells, “Arkano, que és un moble; Torres, que és molt bàsic, i Gorka, que és un bon supervivent, però ja venia après de casa”.

Ara bé, de tot allò que ha confessat Kiko, el que més ha sorprès és que ha revelat el nom del participant que guanyarà Supervivientes 2024. Concretament, el que ell considera que mereix emportar-se el premi final: “Ho tinc molt clar, ha de guanyar Marieta. I és que ha tingut una evolució brutal, la millor sens dubte”.

“Va arribar aquí sent una nena de la mare, que no sabia ni fer un ou ferrat. I se'n va sent una grandíssima supervivent”, va afegir. Unes declaracions que demostren la gran admiració que sent per la noia.

Tot i això, el xicot de Sofía Suescun podria veure frustrat el seu desig que guanyi la jove, amb qui té una gran amistat. La raó és que ella té moltes possibilitats aquesta setmana de ser expulsada. És clar, perquè està nominada amb Arkano, Aurah Ruiz i Pedro García Aguado.

El seu desig, això sí, no té res a veure amb la quiniela que aquests dies ha fet Matamoros. Aquest, a Ni que fuéramos, ha revelat que Supervivientes 2024 ja ha decidit qui serà el que triomfarà aquesta edició. I aquest sembla que no és cap altre que Gorka.

Encara més, són molts els espectadors que tenen clar que Jiménez no veurà la seva amiga aixecar el premi. Ho han manifestat a les xarxes amb comentaris com aquests: “A la teva titella de fils la traiem dijous” i “Ella guanyarà? Al teu cervell tens serradures”.

Als quals s'uneixen: “Dijous, la teva titella de fils a casa” i “Guanyadora? Vaja, quan vingui a Espanya i vegi com ens agrada la seva 'cuchipandi' de pacotilla. Se n'aniran una per una desfilant després de Kiko”.

Captura de Marieta Díaz i Kiko Jiménez menjant a l'illa de Supervivientes
Kiko Jiménez aposta per Marieta com a guanyadora, però el públic no comparteix la seva opinió | Mediaset

Kiko Jiménez també analitza un altre assumpte important de Supervivientes 2024

Kiko Jiménez, només posar fi al seu camí a Supervivientes 2024, també ha estat preguntat per un altre tema candent. Ni més ni menys que pel feeling que ha sorgit entre Maite Galdeano, la sogra, i Rubén Torres després d'una trobada a l'illa. I ha estat molt contundent sobre això: “Aquell gir de guió, la veritat és que no m'ho esperava”.

“Però bé, no en queda cap altra, ja està. Ho he d'assumir. Ell i jo haurem de compartir taula més d'una vegada, amb això que s'ha vist”, comentava. Així que tot apunta que serà ben acollit a la família.