Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Jorge Fernández i la malaltia de Lyme

Jorge Fernández decideix confirmar la seva notícia més personal lluny de 'La Ruleta'

Jorge Fernández s'ha sincerat sense embuts en un altre dels programes de la cadena on treballa, Antena 3

Jorge Fernández, encara que és caut amb la seva vida privada, n'ha estat revelant detalls a La Ruleta, que presenta diàriament a Antena 3. No obstant això, ara ha fet una confessió molt personal i ha estat fora del concurs esmentat. Ni més ni menys que en un altre programa de la mateixa cadena, Espejo Público.

El que Jorge Fernández ha relatat i confirmat sense embuts és el calvari que ha viscut per culpa de la malaltia que ha patit. Tant és així que no se li ha quedat al pap cap detall.

Jorge Fernández relata fora de La Ruleta el seu patiment

Espejo Público, que té col·laboradors com ara Gonzalo Miró, és un programa d'actualitat on s'aborden una infinitat de temes. Entre ells, esdeveniments, política, assumptes d'interès relacionats amb la premsa rosa i fins i tot qüestions sobre la salut. I precisament sobre aquesta ha tractat una patologia en què Jorge Fernández té molt a dir.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Jorge Fernández rient mentre parla amb un jersei gris i la mà a la taula el 27 de febrer de 2024
Jorge Fernández és un dels presentadors més estimats d'Antena 3 | Atresmedia

El presentador de La Ruleta ha estat convidat pel format de Susanna Griso per parlar d'un assumpte molt personal. Ni més ni menys que de la malaltia de Lyme que ha patit durant diversos anys. I sobre aquesta, que es produeix per una paparra, ha estat molt clar: “Al nostre país se'n sap molt poc, fins i tot hi ha metges que no saben què és”.

“N'hi ha molts que, com que a Espanya no està recollida com una malaltia, no la diagnostiquen. I jo l'he patida fa cinc o sis anys. Em deien que era fibromiàlgia crònica, aquell sac foradat en què et fiquen juntament amb el còlon irritable”.

A això ha afegit: “L'anomenen la gran imitadora, perquè pot semblar moltes coses. Per trobar-la es necessiten tests molt concrets que són força cars. I els que no són tan cars, no són tan eficients”.

Jorge Fernández i Susana Griso parlant a Espejo Publico de la malaltia de Lyme
Jorge Fernández ha explicat molts detalls de la malaltia que ha patit | Antena 3

Fins i tot ha exposat que “et fan proves en una altra direcció. Quan arribes a allò que tens, veus la llum, perquè entens la solució. Feia tres anys que estava fotut i vaig perdre 13 quilos, però no ho vaig deixar passar i així almenys vaig saber el que em passava”.

Jorge Fernández ha explicat que aquesta malaltia la provoca una paparra que “té un bacteri que li dona nom i que es fica dins la cèl·lula. Adopta la forma de la cèl·lula i el teu sistema immunitari ha de combatre aquest bacteri que no detecten”.

Així mateix, el presentador de La Ruleta també ha revelat els símptomes que ha patit per culpa d'aquesta malaltia. Ha exposat: “Comences a estar cansat, et fan mal les articulacions, comences a tenir boirina mental i estàs irascible i irritable. De fet, jo encara tinc símptomes, sobretot dolor d'articulacions i estómac”.

“La meva doctora em va dir quina era la meva medicina més gran. I no era cap altra que no tenir estrès, perquè afecta el sistema immunitari”, afegia.

Jorge Fernández llança una advertència als espectadors

Jorge Fernández ha estat molt clar i contundent en la intervenció sobre el problema de salut que ha patit. I també ho ha estat a l'hora d'indicar al públic com ha d'actuar si sospita que la pateix. Ha dit: “Si et notes la picada, que és una taca vermella que al voltant té un halo menys vermell, acudeix ràpidament al metge”.

“I troba algú expert en la matèria que et recepti l'antibiòtic exacte en les dues primeres setmanes”. Això sí, ha volgut no fer entrar en pànic els qui l'estaven escoltant. Per això, ha aclarit: “No totes les paparres contagien, només les que estan contaminades normalment per un cérvol i jo vaig tenir mala sort”.