Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de ROberto Leal i una foto de la seva dona en un interrogant

Roberto Leal surt de ‘Pasapalabra’ i revela si la seva dona torna a estar embarassada

Roberto Leal aclareix els rumors i revela quina és la seva intenció respecte a tenir un tercer fill amb Sara Rubio

Roberto Leal va estar present a la celebració d'Atresplayer, plataforma que va fer cinc anys des de la seva estrena. El presentador fa quatre anys que presenta Pasapalabra i ha col·laborat en altres programes de la cadena.

En aquest sentit, Roberto Leal es va mostrar molt agraït per totes les oportunitats que li han anat brindant. A més, va deixar clar que espera que continuï sent així per molts anys més.

Roberto Leal i Sara Rubio: pares de nou?

Des de fa unes quantes setmanes, s'ha estat parlant de la possibilitat que el presentador torni a tenir un altre fill amb Sara Rubio. I ell s'ha aturat davant dels mitjans per aclarir totes aquestes especulacions.

El presentador va respondre rotundament que “no” a la pregunta sobre si tornaria a ser pare. “Passem a buscar el nen d'un amic si volen sopar junts, això sí, no hi ha cap problema, però no. Nosaltres ja hem parat, el Leo té tres anys, la Lola farà set anys, tot en ordre”, va explicar.

Tant ell com la seva dona treballen en el món del periodisme, una professió força complicada de compaginar a l'hora de cuidar els seus fills. Tot i això, Roberto Leal va reconèixer que amb una mica de coordinació tot és possible.

“Compartint responsabilitats, feina, ofici, concili amb la meva dona. Sense la Sara al meu costat o jo al seu seria impossible. Ella treballa en el mateix que jo, intentem organitzar-ho tan bé com sigui possible perquè qualsevol minut lliure sigui amb els nens. Això no m'ho perdonaria, que passés el dia de demà i que, diguem-ne, hem perdut el temps”, va comentar.

Sens dubte cuidar dos nens és una tasca tan ocupada com el periodisme. Potser aquest és un motiu de pes pel qual la parella hagi decidit no tornar a ser pares.

Roberto Leal amb la seva dona, Sara Rubio, posant junts i somrients
Sara Rubio i Roberto Leal no volen tornar a ser pares de nou | RTVE

D'altra banda, és força recurrent que els fills triïn la mateixa professió que exerceixen els seus progenitors. Sobre aquesta idea es va pronunciar el presentador de Pasapalabra:

“Són lliures d'escollir allò que vulguin, aquest ofici és molt bonic. Normalment, un sempre diu el meu, però si ells volen, jo no tinc cap impediment. Ni ho incentivaré, ni tampoc li ho negaré, al final el seu pare es va dedicar a això des dels 19 anys i fins avui, gràcies a Déu ens està anant bé”.

La incidència d'Atresmedia a la vida de Roberto Leal

El sevillà va agafar el testimoni de presentar Pasapalabra ja fa quatre anys. Des d'aleshores, s'ha convertit en una de les cares més reconegudes de la cadena i de la televisió. I està molt agraït. “Al final ens ha donat l'oportunitat”, va reconèixer.

A més, ha permès a Sara Rubio ser productora. També li han donat una oportunitat a ell fora de Pasapalabra, amb un producte que va dur a terme amb la seva mare. Es tracta de Cazafantasmas, un programa de misteri i humor que va veure la llum durant l'octubre passat.

Muntatge d'un primer pla de Roberto Leal somrient i el logotip d'Antena 3
Roberto Leal, agraït amb l'oportunitat que li ha donat Antena 3 | catalunyadiari.com, GTRES, Atresmedia

Se sap que treballar amb la família, a la llarga, pot plantejar discussions. Tot i això, en aquest cas, Roberto Leal va reconèixer que treballar amb la seva mare ha estat “molt bé”.

“Al final és la teva mare, és un membre de la família molt important i a qui tinc tot el respecte del món. Ha estat com marxar amb ella d'excursió. Hem fet moltes hores, ens ha donat una lliçó a tots. Al final l'última a esgotar-se era ella, i n'hem après”, va admetre.

Després de tantes hores junts, és normal que tinguessin les seves “discussions de mare i fill, per ximpleries”. No obstant això, és una cosa que mai va arribar a més. Per a Roberto Leal ha estat “un plaer i un regal” treballar amb la seva mare per tot Espanya.