Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de Begoña Villacís i una careta trista

Els cops que s'ha endut Begoña Villacís des que es va divorciar d'Antonio Suárez

Begoña Villacís, exdirigent de Ciutadans, ha patit diversos revessos en l'àmbit personal i professional

Begoña Villacís va saltar a la fama l'any 2015, quan va decidir entrar de ple en el món de la política de la mà de Ciutadans. I això ha comportat que, des d'aleshores, hagin anat cobrant protagonisme diferents aspectes de la seva vida professional i personal als mitjans. Entre ells, la separació del seu marit, l'advocat Antonio Suárez-Valdés.

L'any 2020, Begoña Villacís va anunciar la fi del seu matrimoni. I des d'aleshores la veritat és que ella ha anat encadenant problemes un darrere l'altre. L'últim, en forma de tragèdia, li acaba d'arribar fa unes hores: la mort del seu germà.

Begoña Villacís: les garrotades més dures de la seva vida després del seu divorci

Begoña Villacís és mare de tres filles, fruit del seu matrimoni amb Antonio. Amb ell havia tingut la relació més duradora de la seva vida, però inexplicablement va arribar la sorpresa l'any 2020: van posar fi a la seva relació. I ho feien poc després que ells haguessin tingut la menor de la família, cosa que va generar molt enrenou.

Begoña Villacís i el seu exmarit Antonio Suárez a l'hospital després de néixer el fill
Begoña Villacís es va separar del seu marit poc després d'haver tingut la seva tercera filla | GTRES

Aquesta separació i el posterior divorci va ser un dels moments més complicats que ha experimentat la madrilenya fins ara. Tot i que no ha estat l'únic. Des que va deixar la seva relació amb Suárez-Valdés, s'han anat sumant més i més revessos al seu historial.

Sense cap dubte, el més inesperat i dolorós ha estat el que ha viscut avui. El seu germà, Borja, de 41 anys, ha mort aquest matí després d'haver estat tirotejat. Una autèntica tragèdia per a ella i per a tota la seva família, que, com és d'imaginar, està consternada pel que ha passat.

En l'àmbit professional, però, el cop més difícil que ha rebut Begoña Villacís fins ara va tenir lloc l'any 2023. Després d'haver exercit com a vicealcaldessa de Madrid amb José Martínez Almeida, del PP, va veure que la ciutadania li va donar l'esquena. Així, en les eleccions d'aquell any va topar amb la pèrdua de tots els regidors i es va quedar fora de l'ajuntament.

Per això va prendre una decisió: deixar la política definitivament. Va haver de reinventar-se i ha acabat sent directora global de relacions institucionals d'una multinacional de ciberseguretat.

Begoña Villacís i Rubén Amón
Begoña Villacís ha patit també recentment la ruptura amb Rubén Amón | Europa Press

Begoña Villacís: els seus altres problemes després de separar-se

Begoña Villacís, això sí, no podem negar que ha viscut més dificultats a la seva vida durant els últims anys a tots els nivells. D'una banda, laboralment, es va especular amb el fet que la seva situació amb Albert Rivera, exlíder de Ciutadans, havia passat per moments realment tensos. Fins i tot després que ell abandonés la política.

D'altra banda, ha patit una altra ruptura sentimental. Després del divorci, va iniciar una relació amb el periodista Rubén Amón. I la seva semblava una història d'amor sòlida, però res més lluny de la realitat, ja que l'any 2022 van separar els seus camins.