Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de Juan Urquijo amb una foto rodona de Pablo Urdangarin a la banda esquerra

Juan Urquijo reapareix després de la cita secreta amb Pablo Urdangarin: la seva cara ho diu tot

Juan Urquijo per fi ha conegut Pablo Urdangarin, però no està disposat a explicar què ha passat durant la trobada

Vestit amb un polo de color lila i uns pantalons texans, Juan Urquijo ha reaparegut després de la seva trobada secreta amb Pablo Urdangarin a Madrid. En menys de 24 hores, Irene Urdangarin farà 19 anys i la família li va organitzar una petita festa en un conegut restaurant de la capital. L'esdeveniment va tenir lloc el passat diumenge, 2 de juny, i va comptar amb la presència de la reina Sofia.

Juan Urquijo s'ha creuat amb un grup de reporters després d'aquesta reunió i la seva cara ho diu tot: està més feliç que mai. És evident que els Borbons l'han acceptat al clan, de fet ja coneixia la reina Sofia d'abans. Recordem que Juan Urquijo és net de Teresa de Borbó-Dos Sicílies i Borbó-Parma, cosina del rei Joan Carles.

Muntatge de fotos de primer pla de Pablo Urdangarin amb cara seriosa i, al costat, una imatge de Juan Urquijo
Pablo Urdangarin ja coneix el seu nou cunyat | Europa Press, catalunyadiari.com

Juan Urquijo ha optat per contestar les preguntes dels periodistes amb el seu silenci, però la seva cara de felicitat no deixa cap dubte. En un primer moment, es va especular amb la possibilitat que Pablo Urdangarin no aprovés la relació d'Irene. Tot i això, els fets demostren que el jugador d'handbol ha rebut el seu nou cunyat amb els braços oberts.

Johanna Zott també coneix Juan Urquijo

Pablo Urdangarin ha passat el cap de setmana a Jaén amb Johanna i amb la infanta Cristina. El que ningú no sabia és que diumenge al matí van posar rumb a Madrid per assistir a l'aniversari d'Irene Urdangarin. Juan Urquijo no només coneix el seu cunyat, també ha tingut oportunitat d'intercanviar una tarda amb Johanna Zott.

Imatge de Johanna Zott, parella de Pablo Urdangarin anant a un partit d'ell a Barcelona
Johanna Zott, una més dins de la família de la seva parella | Europa Press

De moment, no ha transcendit el motiu pel qual Victoria Federica no es va traslladar fins al restaurant on hi havia la seva família. Hi ha la possibilitat que estigués atenent els seus compromisos professionals. Entre Victòria i Irene hi ha una relació magnífica, de fet, va ser ella la que li va presentar al Juan.

El germà de Teresa Urquijo cada vegada està més integrat a la família, encara que la seva vinculació amb els Borbons no és nova. La qüestió és que és massa tímid per donar explicacions sobre els seus assumptes personals. Però no pot amagar la cara de felicitat quan els reporters pronuncien el nom la seva nova parella.