Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de Jorge Fernández i Laura Moure, tots dos somrients, amb el plató del programa 'La ruleta de la sort' d'Antena 3 de fons

La raó per la qual exigeixen que Laura Moure deixi de treballar amb Jorge Fernández

Hi ha espectadors del programa que no han dubtat a demanar a les xarxes que Laura Moure digui adeu a 'La Ruleta'

Jorge Fernández fa 18 anys que és al capdavant de La Ruleta, l'exitós concurs d'Antena 3. I els últims nou està compartint plató dia rere dia amb Laura Moure, que exerceix com a hostessa. Una noia que ara es troba al disparador.

El motiu és que hi ha diversos espectadors que demanen a les xarxes que deixi de treballar amb Jorge Fernández. Una petició que ha sorgit arran de les seves distraccions i per alguna broma que ha fet al programa.

Jorge Fernández i la seva estreta relació amb Laura Moure

Jorge Fernández, que aquests dies ha revelat detalls de la malaltia que ha patit, ha aconseguit congeniar amb Laura Moure des del principi. Ella va arribar a La Ruleta el 2015 per ocupar el lloc d'hostessa, que abans havien exercit Paloma López i Bárbara Oteiza.

Laura Moure i Jorge Fernández, tots dos somrients, al plató de 'La ruleta de la sort'
La darrera broma de Laura Moure a Jorge Fernández ha generat malestar | Atresmedia

El presentador basc té molta complicitat amb ella, igual que amb altres membres del programa, com ara el cantant de la banda. Això es pot veure diàriament, ja que no dubten a llançar-se indirectes, fer-se comentaris divertits i fins i tot dedicar-se floretes mútues.

Tanmateix, hi ha espectadors que miren amb lupa i detall tot allò que passa a plató. I consideren que ella ha sobrepassat els límits pel que fa a fer broma. A aquesta idea han arribat fa uns dies quan va començar el concurs.

Padilla va presentar Jorge i Laura, però només va aparèixer en escena ella, dient que el seu company no hi era. Encara que aquest va entrar corrent i va afirmar rotund: “No respecten res”.

Jorge Fernández a
Jorge Fernández té molta complicitat amb Laura Moure | Antena 3

Diversos espectadors demanen la marxa de la companya de Jorge Fernández

Jorge Fernández, si segueix allò que es comenta a les xarxes, segurament s'ha topat amb missatges que demanen que Laura Moure deixi La Ruleta. Volen que sigui així per l'anècdota esmentada i també perquè creuen que ella té més d'una distracció. Un exemple és que fa poc no trobava a la prova final la casella en què s'amagava el premi del cotxe.

Aquestes raons fonamentalment són les que han fet que sol·licitin que se'n vagi. I ho han fet amb missatges com aquest: “Que no acomiadin l'hostessa que la seva única feina consisteix a prémer les llumetes de les lletres, té coll***”.

Sense oblidar tampoc: “Mare meva. No he vist una col·laboradora amb menys llums que aquesta noia” i “La dona florera. La seva única funció al programa és cap, només postureig”.

Això sí, de moment, Laura Moure pot estar tranquil·la, perquè tot fa preveure que serà companya de Jorge Fernández durant força temps. Són molts més els espectadors que l'aplaudeixen a X i Instagram, que destaquen la seva bellesa i fins i tot riuen amb el seu sentit de l'humor.