Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb foto de María Patiño en primer pla mirant a càmera i foto petita de Ni que fuéramos amb fons de colors i signe d'interrogació

La nova dada d'audiència de 'Ni que fuéramos' aclareix el futur de María Patiño a TV

María Patiño no ha dubtat a reaccionar en conèixer què passarà amb ella a Ten després del nou resultat

María Patiño està al capdavant de Ni que fuéramos des del primer dia que va començar a emetre's en línia. Ara, aquest programa no només es pot veure en diferents plataformes, sinó també a Ten TV. I és que aquest canal li ha donat a ella i als seus companys la possibilitat de tornar a la televisió tradicional.

Aquest passat dilluns va ser quan es va produir el salt de Ni que fuéramos a aquest mitjà i el resultat va ser molt bo. Però és que acabem de conèixer la dada que va aconseguir ahir, el segon dia, i és molt millor. Per això ha quedat de manifest que María Patiño sembla tenir assegurat el seu futur immediat a la tele.

María Patiño ja coneix l'audiència del segon dia de Ni que fuéramos a Ten

María Patiño va tornar a la televisió al començament de setmana i ho va fer molt il·lusionada, com la resta dels seus col·laboradors. I la veritat és que no es van poder estrenar millor a Ten TV. L'entrevista de Marta Riesco en exclusiva els va donar una bona dada: ni més ni menys que un 3,2 % de quota.

Ni que fuéramos es va convertir així en el programa més vist del canal esmentat. Sense oblidar que va arribar a reunir més d'1.200.000 espectadors únics.

Captura de María Patiño mirant a càmera a Ni que Fórem
María Patiño es va quedar molt contenta amb el resultat de l'estrena de 'Ni que fuéramos' a Ten | Canal Quickie

María, que va donar informació sucosa sobre Riesco, estava encantada amb aquest resultat i esperava conèixer si el segon dia d'emissió el mantindria. I ara ja ho ha descobert.

Per a alegria d'ella, l'emissió d'ahir dimarts va tornar a batre rècord d'audiència. Va créixer gairebé un punt respecte al dia anterior i va assolir el 4,1 % de quota. Això suposa que una vegada més ha fet història a Ten, sent el més vist.

Per si no n'hi hagués prou, Patiño i el seu equip han aconseguit fins a un 10,6 % en el públic jove d'entre 25-44 anys. Per tant, Ten se situa com la segona cadena amb millor rendiment en aquest grup d'edat en aquesta franja en obtenir un 7,3 %. I això fa que es col·loqui després d'Antena 3, que ha aconseguit un 7,7 %, i abans que Telecinco, que s'ha quedat al 7,2 %.

Amb això que s'ha vist, l'expresentadora de Sálvame pot estar molt tranquil·la pel seu futur a la pantalla petita. El nou format funciona molt bé, es troba millorant dia a dia i això farà que ella i els seus companys tinguin assegurada la seva feina de moment.

María Patiño reacciona a la bona quota aconseguida per Ni que fuéramos

María Patiño, com és lògic, està molt atenta a les dades d'audiència que està collint Ni que fuéramos. I en conèixer-ne l'estupenda que ha aconseguit amb l'emissió d'ahir només ha pogut reaccionar sobre això a les xarxes.

En concret, la periodista gallega han retuitat diversos missatges en què es deixa clar el darrer èxit. Missatges que ha acompanyat d'emoticones de cors. Encara que tampoc cal obviar que ha escrit un comentari d'agraïment als espectadors: “Moltíssimes gràcies per ser-hi”.

Seguidors que han manifestat la seva alegria pel rumb del programa. Per això, han fet publicacions com aquestes: “Us mereixeu el millor”, “Enhorabona, jo no me n'he perdut cap” i “Moltes felicitats. Us falta contractar Alba Carrillo i la senyora de la cadena del davant es desmaia”.

Als quals s'uneixen: “Ningú fa tele com vosaltres, quin equip”, “Com me n'alegro. Enhorabona i continuem cap amunt” i “Sou la bomba. Heu tornat a portar l'alegria a les tardes”.