Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla d'Irene Urdangarin amb cara seriosa i, al costat, una imatge de Johanna Zott fent una ganyota

La foto d'Irene Urdangarin amb Johanna Zott que confirma els rumors sobre la família

Irene Urdangarin celebra el seu 19è aniversari amb Johanna Zott resolent les especulacions sobre la seva família

Irene Urdangarin està de celebració perquè avui fa 19 anys. Amb motiu d'aquest dia tan especial, el cap de setmana passat va reunir a tota la seva família per celebrar-ho.

L'esdeveniment va tenir lloc en un restaurant molt a prop del Palau de la Zarzuela, concretament a Aravaca. El local es diu Sushita Cabana i està especialitzat en cuina japonesa fusió.

La imatge d'Irene Urdangarin i Johanna Zott desmenteix les especulacions sobre la seva relació

La revista Semana ha publicat les imatges de la trobada, en la qual es va poder veure gran part de la família. I va comptar amb la presència especial de Juan Urquijo, que no va perdre l'oportunitat de celebrar l'aniversari de la seva parella.

Entre els assistents també vam poder veure la Infanta Cristina, la Infanta Elena, i la reina Sofia. A aquesta última se la va veure sortir del restaurant de la mà de la seva neta. Tampoc no es va voler perdre la celebració Irene de Grècia.

Captura de la portada de la Revista Setmana on apareix la família reial, principalment Irene Urdangarin
Irene Urdangarin va convidar a dinar tota la seva família pel seu 19è aniversari | Revista Semana

Tot i això, l'esdeveniment també va comptar amb absències cridaneres, les dels seus germans Juan i Miguel. Tot i que sí que hi va ser el seu germà Pablo, que va anar acompanyat de la seva parella, Johanna Zott.

Sempre s'ha rumorejat que Johanna Zott i Irene Urdangarin tenien una gran amistat. De fet, es comentava que totes dues anaven a la mateixa escola. Tot i això, aquestes especulacions van canviar quan Irene Urdangarin va començar a sortir amb Juan Urquijo.

Es parlava que Pablo Urdangarin s'hauria distanciat de la seva germana, ja que no semblava conforme amb la seva parella. Doncs sembla que tot aquest assumpte s'ha resolt. Amb les imatges de la revista Semana podem aclarir que la relació entre tots ells està millor que mai.

A més, cal destacar que anaven certament mimetitzades amb aquell to blau clar de la camisa que portaven. Igual que les seves respectives parelles, que també van escollir la mateixa tonalitat.

Primer pla d'Irene Urdangarin seria en arribar a l'aniversari de la infanta Elena
Irene Urdangarin va celebrar l'aniversari amb la seva família | GTRES

La presentació oficial de Juan Urquijo a la família d'Irene Urdangarin

La presència del germà de Teresa Urquijo en un esdeveniment com aquest és de gran importància. Durant les últimes setmanes, han sortit informacions sobre que diversos familiars d'Irene no veuen amb bons ulls la seva relació amb Juan Urquijo.

Per això, la seva assistència en aquest dinar familiar ha pogut significar un pas ferm en la seva relació amb Irene Urdangarin. De fet, s'ha comentat que ha pogut ser una presentació oficial per a alguns familiars que hi van anar.

A les imatges de la Semana, es pot observar que té una gran relació amb els familiars de la seva parella. A més, segons informa la revista, no és només amb la família propera, formada per la seva mare, pare i germà. També amb la tieta, els cosins i l'àvia.

Plànol mitjà de Juan Urquijo caminant somrient pel carrer mentre els reporters d'Europa Press li fan preguntes
Juan Urquijo, un més a la família | Europa Press

Absències notables a la celebració de l'aniversari d'Irene Urdangarin

Tot i que va ser un dinar multitudinari, hi va haver algunes absències destacades. A banda de les ja esmentades dels seus germans, no es va veure per allà els reis Felip i Letizia, malgrat ser en una zona propera al Palau de la Zarzuela. El que tampoc va estar va ser Joan Carles I, a qui se'l va veure un dia abans presenciant la final de la Champions a Londres.

Unes absències que van cridar l'atenció van ser les dels seus cosins, Froilà i Victòria Federica. Sobretot, la d'aquesta última, ja que es coneix que la influencer té una gran relació amb la seva cosina Irene. Tot i això, sembla que en aquesta ocasió va preferir fer altres plans. Aquell mateix dia se la va veure en un esdeveniment a Aranjuez.