Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla d'Isco Alarcón amb rostre seriós i, al costat, una imatge d'ell amb Sara Sálamo el dia del casament i una altra imatge de Victoria Calderón

Victoria, la misteriosa parella d'Isco Alarcón abans de la seva boda amb Sara Sálamo

Victoria Calderón, la parella que va tenir Isco Alarcón abans de conèixer la que ja és la seva dona, Sara Sálamo

Sara Sálamo i Isco Alarcón van començar la seva relació fa gairebé cinc anys. Durant tot aquest temps han tingut dos fills, Theo i Piero. A més, han completat la seva família amb quatre mascotes.

El mes de novembre passat, Sara Sálamo i Isco Alarcón van anunciar que s'havien compromès. Tot i això, han celebrat el seu casament en la més estricta intimitat. Així ho han anunciat fa unes quantes hores.

“Set anys, tres nens, quatre gossos… I des de fa uns dies, ens vam tornar a trobar a l'altar: que ens estimem d'aquí a mart! Continuem vivint en una bombolla per haver viscut un dia especial, envoltats de persones tan increïbles i importants per a nosaltres”, va escriure Sara a Instagram.

Isco Alarcón i la parella que va tenir abans de conèixer la Sara Sálamo

Isco Alarcón va conèixer la Sara Sálamo diversos anys després de la seva arribada a la capital. Concretament, tres anys després del seu fitxatge pel Reial Madrid l'any 2013.

Anteriorment, Isco Alarcón vivia a Màlaga, on va tenir una relació amb Victoria Calderón. Un festeig que va mantenir durant diversos anys, des de la seva etapa a l'equip de la seva terra, fins als primers anys al conjunt blanc.

De fet, la parella van acudir junts al dia de la seva presentació amb el Reial Madrid. En aquell moment, la relació entre ells era força bona, tant que estaven buscant ser pares per primer cop.

La parella es va instal·lar en un luxós habitatge de Madrid. Poc temps després, Victoria Calderón es va quedar embarassada i van tenir el seu primer fill, Francisco Jr.

Finalment, la seva relació va acabar a principis del 2016. Gairebé un any i mig després, Isco Alarcón va començar a sortir amb Sara Sálamo. Per la seva banda, Victoria Calderón va decidir tancar els seus comptes de xarxes socials per evitar qualsevol classe de comentaris. I no les va tornar a obrir fins tres anys després.

‘Vito’, el nom pel qual la coneix la seva gent propera, sempre va ser discreta pel que fa a la seva relació amb el futbolista. No parlava amb la premsa, però tampoc solia compartir contingut a les xarxes socials. A més, la pressió mediàtica en aquell moment no era tan gran com la que li esperava després.

Primer pla de Sara Sálamo i Isco Alarcón mostrant el seu anell de compromís on tots dos apareixen somrients
Isco Alarcón va començar a sortir amb Sara Sálamo l'any 2017 | Instagram, @SaraSaLamo

Aquesta discreció va tenir èxit fins que va arribar a Madrid. El fitxatge del seu xicot per un equip tan mediàtic no va poder contenir l'atenció de la premsa. Més tard, quan va saltar la notícia de què estava embarassada, els mitjans van començar a publicar notícies sobre ells.

Atesa la popularitat que havien guanyat, van decidir aprofitar per fer una sessió de fotos en què Victòria apareixia en un estat d'embaràs avançat.

Actualment, el fill que tenen en comú viu a Màlaga, al costat de Victòria. Tot i això, veu molt la família del futbolista, que està allotjada a la capital de la Costa del Sol.

Tot i la llunyania, Isco Alarcón pot presumir que veu el seu fill moltes vegades. De fet, ell mateix ho demostra amb les publicacions a les xarxes socials. També se'ls veu junts en alguns esdeveniments públics, com ara celebracions del futbolista o de la família.