Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos d'Olga Moreno i Sofia Suescun, ambdues somrient, amb uns emojis

La ferma reacció d'Olga Moreno en conèixer què passarà amb Sofía Suescun a Telecinco

El canvi de tema d'Olga Moreno en preguntar-li per com serà la seva relació amb Sofía Suescun a Hondures

Olga Moreno va acudir a l'última gala de Supervivientes per rebre la torxa que certifica la seva participació a Supervivientes: All Stars. Aquesta aparició de la sevillana ha estat molt comentada a les xarxes.

Olga no trepitjava un plató de Telecinco des de fa molt de temps. I encara menys el de Supervivientes, del qual va sortir molt malament després de la seva participació en l'edició del 2021, malgrat que va ser la guanyadora. Motiu pel qual ha estranyat molt tornar-la a veure al plató. Sembla que les condicions que ha posat per tornar han fet efecte.

Tot i això, es va mostrar molt contenta de tornar al programa i de començar la seva segona experiència a l'illa hondurenya. "És meravellós estar en aquest plató, tornar a Hondures. Estic molt nerviosa, però en tinc moltes ganes".

La decisió d'Olga Moreno per a la seva trobada amb Sofía Suescun a Hondures

Es coneix que la relació entre Olga Moreno i SofíaSuescun és inexistent. Fa molts anys que no es veuen les cares i sense mediar paraula. L'explicació és que encara es guarden molta rancúnia després de la baralla que van tenir fa tres anys.

Per això s'espera amb certa anhela el retrobament entre totes dues. A més, en una situació tan tensa com pot ser l'experiència en un concurs com el de Supervivientes.

Captura d'Olga Moreno al plató de Supervivientes
Olga Moreno no vol parlar de Sofía Suescun en la seva presentació com a concursant de 'Supervivientes: All Stars' | Mediaset

Per tot això, Carlos Sobera va aprofitar l'ocasió per esmentar-la. El presentador li va preguntar si creu que tindrà una bona relació amb Sofía durant la seva experiència al concurs.

Tot i això, Olga no va voler entrar en detalls, preferint no esmentar el conflicte que té amb ella. "Jo viuré el moment. Ho gaudiré i que sigui el que déu vulgui", va declarar.

Unes paraules que deixen en evidència la mala relació que continuen mantenint. A més, fa la sensació que intentarà bregar amb ella, però no sembla gaire confiada sobre això.

La raó a la mala relació d'Olga Moreno i Sofía Suescun

Aquesta disputa entre totes dues ve de lluny. Concretament, l'any 2021, durant la participació de la sevillana a l'edició Supervivientes del mateix any.

La influencer va criticar moltes de les actituds que va tenir Olga a la seva estada a Hondures. Per exemple, quan repetia la frase "mai un home m'ha aixecat la veu".

Pel que fa a aquestes paraules, Sofía va assegurar que les repetia per alguna raó. Deixant caure que ho faria en al·lusió a qui era la seva parella, Antonio David Flores.

A més, deia que la seva actitud era premeditada i que s'assemblava molt a la del marit. "Jo la veig còmplice total, jo crec que són tal per qual", va dir al programa.

Muntatge d'Olga Moreno seria amb una samarreta marró i Sofia Suescun parlant amb els cabells recollits i dos mechos a la cara i una samarreta de reixeta negra
El motiu pel qual Olga Moreno i Sofía Suescun no es poden ni veure | catalunyadiari.com, GTRES, Europa Press

A la tornada d'Hondures, Olga Moreno va tenir nombroses disputes. No només amb Sofía Suescun o amb altres col·laboradors, també les va tenir amb el presentador Jorge Javier Vázquez i amb diversos integrants de Mediaset.

La sevillana no estava gens contenta amb les declaracions que s'hi havien fet durant el documental de Rocío Carrasco. Des de llavors, va desaparèixer del tot dels platós de la cadena.

Una prova d'aquesta separació va ser a l'hora de lliurar el xec del guanyador de Supervivientes 2022. Olga Moreno no va anar a la cita per no tornar-se a veure les cares amb el presentador català.