Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla de Paula Echevarría somrient i, de fons, un pla general de l'elenc de la sèrie 'La Promesa' de RTVE

'La Promesa' s'enfronta a un problema inesperat per culpa de Paula Echevarría

'La Promesa' ha topat amb un projecte de Paula Echevarría que afecta la seva rellevància i popularitat

La Promesa és una de les sèries capdavanteres i rellevants de TVE. I és que des de la seva arribada a la pantalla petita, al començament de 2023, ha triomfat en audiència i ha captivat milers d'espectadors.

Això sí, La Promesa ha topat pel camí amb un obstacle a la seva popularitat. I també pel fet que sigui lloada com una de les millors ficcions de La 1 de l'últim segle. Ara ha tornat a cobrar protagonisme i bones crítiques una antiga producció d'aquesta cadena en què participava Paula Echevarría: Gran Reserva.

Fotografia de tot el repartiment de La Promesa com Ana Garcés, Arturo Sancho, Eva Martín, Manuel Regueiro, Eva Martín o María Castro a la roda de premsa
'La Promesa' és la gran aposta de RTVE | RTVE

La Promesa es troba davant un rival inesperat, la sèrie de Paula Echevarría

La Promesa va enamorar molts televidents només aterrar a la graella de TVE. Ho va fer per la seva història d'època, pel repartiment d'intèrprets i per com estaven de ben teixides les trames. I cada tarda continua fent que aquells s'asseguin davant del televisor per veure els seus capítols.

Això ha donat prestigi, importància, fama i molt de valor a aquesta sèrie. Tanmateix, ara li ha sorgit un rival inesperat en totes aquestes categories. El motiu és que s'està exalçant una antiga ficció de l'ens públic que ara ha passat a formar part del catàleg de Prime Video i de RTVE Play.

Ens estem referint a Gran Reserva, protagonitzada per Paula Echevarría, així com per Ángela Molina i Tristán Ulloa, entre d'altres. Una producció que està triomfant ara inesperadament a les plataformes d'estríming esmentades. Això treu certa rellevància a La Promesa com un dels millors productes de ficció de La 1 de l'últim segle.

Captura de Paula Echevarría al capítol pilot de la sèrie 'Gran Reserva'
'Gran Reserva' va deixar d'emetre's fa 11 anys, però ara torna a rebre elogis | RTVE

D'aquesta sèrie cal saber que es va emetre entre el 2010 i el 2013 en horari de tarda, el que ara té la història dels marquesos de Luján. Transcorre als anys 60 i gira al voltant de tres famílies de cellerers enfrontades entre si, però, alhora, amb llaços que els uneixen irremeiablement. Són els Cortázar, els Reverte i els Miranda.

El projecte de l'exdona de David Bustamante al seu moment va aconseguir nombrosos aplaudiments i ara els ha tornat a rebre. La raó és que molta gent que se la va perdre aleshores n'està gaudint avui gràcies a aquestes plataformes esmentades. En concret, a RTVE Play està suscitant un enorme interès i curiositat, que fa que estigui rivalitzant així amb La Promesa.

La Promesa i les seves armes per continuar al cim

La Promesa, tot i que ha topat amb l'obstacle esmentat de la ficció d'Echevarría, continua apostant per oferir el millor contingut. Només així pot continuar captivant els espectadors i mantenint-se com un producte de qualitat.

Un exemple és que aquesta setmana està deixant sense alè els seus seguidors amb girs sorprenents. Entre aquests, l'afer entre Alonso i María Antonia, així com la mort inesperada de Pía Adarre, que s'ha suïcidat.

Encara més, entre avui i demà donarà cabuda a noves situacions que continuaran mantenint la tensió. Per exemple, Lorenzo començarà a sospitar que el seu cunyat amaga alguna cosa, i per això no dubtarà a donar el senyal d'alerta a Cruz. Alhora, Jana s'enfrontarà a la marquesa per protegir els interessos de Dieguito.

Per si no n'hi hagués prou, Catalina reflexionarà sobre el seu comportament i Martina decidirà lligar caps amb Ayala, per a alegria de la seva mare. Sense oblidar que Manuel acabarà confessant a Curro el motiu pel qual va optar per acompanyar-lo a la guerra. A això s'afegirà que María Fernández i Lope acabaran coneixent el secret que oculta Virtudes.