Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Roberto Leal amb rostre somrient

El petit accident que Roberto Leal ha tingut a 'Pasapalabra': 'M'he marejat'

Roberto Leal ha patit un contratemps inesperat a 'Pasapalabra', que no ha passat inadvertit per a ningú

Roberto Leal ha aconseguit, amb la seva espontaneïtat i el seu sentit de l'humor, que cada tarda els espectadors no es perdin Pasapalabra. Per això cada dia, de dilluns a divendres, aconsegueix que aquest concurs d'Antena 3 sigui líder indiscutible de la seva franja. I és que mai se sap què passarà a plató.

Un exemple que la sorpresa sempre regna en el format és el que ha passat a l'última emissió a Roberto Leal. S'ha posat a ballar i, de manera inesperada, ha tingut un petit incident.

Per a sorpresa de tot el món, el presentador sevillà s'ha marejat. Això sí, sortosament, tot ha quedat en un petit ensurt.

Captura de Roberto Leal al duel de Campions de Pasapalabra
Roberto Leal ha estat protagonista indiscutible del programa per això que ha passat | Atresmedia

Roberto Leal es mareja a Pasapalabra

Roberto Leal, que competeix cada tarda amb Ion Aramendi i el seu programa Reacción en cadena, ha estat protagonista aquests dies de l'actualitat. I tot perquè s'ha rumorejat que podria estar buscant un tercer fill amb la seva dona, Sara Rubio. Encara que res més lluny de la realitat.

Ara, l'andalús s'ha posat al focus mediàtic per una altra raó: per això que li ha passat a Pasapalabra. Ha viscut un moment inesperat.

Tot ha ocorregut durant el començament de la prova musical del concurs d'Antena 3. En aquell instant, Oliver Ruano i Leonor Lavado s'enfrontaven al repte i Roberto Leal els ha comunicat que havien de descobrir una cançó de 2002. Cançó de què han sonat les primeres notes i que l'actriu ha esbrinat ràpidament: Corazón latino, de David Bisbal.

A Leal li encanta ballar i cantar, per la qual cosa no ha dubtat a aixecar-se del seient. S'ha incorporat per ni més ni menys que imitar els gestos i les maneres de l'artista d'Almeria. Ho ha fet molt bé, fins que ha anat a fer-ne el mític gir i ha perdut l'equilibri.

Això sí, el sevillà ha posat les mans a taula per evitar caure i ha procedit a tornar a asseure's. Així ha acabat la seva imitació.

Roberto Leal preocupa els participants de Pasapalabra

Roberto Leal amb aquest petit contratemps ha acaparat la mirada de tot el món, equip, públic i participants. Encara més, a algun li ha intranquil·litzat la situació. Ha estat el cas de l'actor Manuel Bandera, que li ha preguntat: “T'has trencat alguna cosa?”.

El presentador de Pasapalabra li ha respost fent-li una confessió, un secret que mantenia amagat. Li ha dit: “És que jo em marejo”.

Captura de Manuel Bandera amb rostre pensatiu a 'PasaPalabra'
Manuel Bandera ha volgut saber com es trobava Roberto Leal després del seu mareig | Antena 3

“Als parcs d'atraccions no em puc muntar en res. Tiro les boles, això sí, però això de muntar-me en les atraccions no, perquè em marejo i aquesta volta… En fi”, confessava el presentador.

Afortunadament, tot ha estat un ensurt. Roberto Leal es trobava perfectament i, per tant, el programa ha tirat endavant com si res.