Miguel Baez Spinola 'El Litri'

La trista lluna de mel de 'El Litri': dues morts l'obliguen a tornar

'El Litri' ha patit dues grans pèrdues en tan sols 15 dies

Miguel Báez Spínola, 'El Litri ', gaudia el 14 de maig passat d'un dels dies més feliços. I és que es casava per segona vegada, en aquest cas amb Casilda Ybarra de Fontcuberta. Després del casament van marxar de viatge de nuvis, però aquesta escapada romàntica l'han hagut de suspendre per les morts dels pares d'ell.

Primer va morir el seu pare, Miguel Báez Espuny, i 15 dies després ho va fer la seva mare, María Concepción Spínola González.

'El Litri' pateix la primera pèrdua

Qui fos marit d'Adriana Carolina Herrera va contraure matrimoni amb Casilda aquest mes de maig tenint una absència molt important. En concret, la del seu progenitor, ja que feia un temps que afrontava una malaltia i el seu estat de salut li impedia viatjar. Raó per la qual no va poder tenir el seu mestre, professional i personal, al seu costat.

Va haver de conformar-se amb tenir-lo a la seva ment i sentint de cor que era allà. I amb aquest sentiment va gaudir al màxim del seu enllaç a una finca de Sevilla. Ho va fer en companyia dels seus amics, dels seus fills i de la seva mare, que va exercir com a padrina.

Tot seguit, qui va ser torero va marxar fora de lluna de mel amb la seva dona, però quatre dies després van haver de tornar-hi. El motiu és que el pare, de 91 anys, havia mort.

Miguel Báez Espuny amb el seu fill i un amic
Per Miguel Báez Spinola, el seu pare una tot un exemple   | Europa Press

Serè, però trencat per dins, es va mostrar Miguel durant el funeral i l'enterrament del que va ser un dels grans toreros de la història. Així, es va convertir en el principal suport de les seves dues germanes, Rocío i Myriam, i de manera especial de la seva mare. I és que aquesta estava destrossada, ja que se separava del que havia estat el gran amor de la seva vida, amb el qual havia estat casada 55 anys.

'El Litri', sorprès per la segona mort

Miguel Báez Spínola, malgrat el dolor per la marxa del seu progenitor, va treure forces i va optar per reprendre la lluna de mel dies després. Per aquest motiu, es van traslladar fins a Itàlia i va ser allà on va rebre el segon cop. Els seus familiars s'hi posaven en contacte per explicar-li que la seva mare havia mort de manera inesperada.

Concepció estava patint per la pèrdua del seu marit, però era forta i tenia ganes de continuar endavant pels seus fills i nets. Tot i això, el destí li ha jugat una mala passada. 15 dies després de la mort del seu marit, se n'ha produït la seva.

Concepción Spinola i el seu marit
Concepción va morir de forma inesperada dies després que ho fes el seu marit | Europa Press

Dilluns passat 6 de juny era quan ella perdia la vida després de patir un fulminant infart mentre dormia al seu llit.

Segons s'ha pogut saber, el dia anterior, durant un dinar amb una de les filles i amb un altre familiar, va reconèixer que no estava bé. Els va explicar que tenia uns dolors musculars als braços. Per això van fer que contactés amb el seu metge i aquest li va indicar la ingesta d'uns medicaments, sense saber què passaria hores després.

▶️ El mensaje directo de una periodista hacia Gerard Piqué y su ruptura
Miguel Báez 'El Litri'
'El Litri' està absolutament fet pols després de perdre els seus pares | Europa Press

La família està absolutament consternada per aquest sorprenent succés. De manera especial ho està el que fos torero, ja que ha vist que la felicitat pel seu matrimoni s'ha vist entelada per una autèntica tragèdia. En menys d'un mes ha perdut dues de les persones més importants de la vida, grans pilars i suports.