Amber-Lee Friis, finalista neozelandesa de Miss Universo 2018

Troben sense vida una jove exconcursant de Miss Univers amb 23 anys

La neozelandesa Amber-Lee Friis va tenir una infància difícil, però es va guanyar l'afecte de tothom

Amber-Lee Friis, finalista neozelandesa de Miss Univers 2018, va ser trobada morta al seu domicili el passat dilluns, 19 de maig, segons va publicar el compte oficial de Miss World News New Zeland. Un dia abans de morir, la jove de 23 anys va publicar a les xarxes socials una foto al costat de la seva germana, que s'ha convertit en tot un símbol, ja que els milers de seguidors que ploren la seva mort l'han compartit.

Miss World News New Zeland també ha compartit la trista  notícia amb un breu  però emocionant record de la concursant, que consideren que «ha lluitat molt per unir-se a nosaltres des del primer moment i es va guanyar amb la seva obstinació nostra admiració i respecte  des del principi».

Una tràgica pèrdua que ha agafat tothom per sorpresa

Amber-Lee Friis, que va patir episodis greus d'assetjament en l'etapa escolar, no sempre ho ha tingut fàcil. En aquest sentit, els impulsors de Miss New Zeland han assenyalat que «Amber va canviar completament la seva  trajectòria  com a concursant. Després d'un inici una mica caòtic, va acabar sent una de les més positives i comprensives de totes les concursants hem tingut», han assegurat.

Ara per ara, el cas segueix obert a totes les hipòtesis. La mort de la  model  que la policia ha descrit com a «sobtada», segueix sota investigació i n'hi ha que creuen que podria tractar-se d'un suïcidi. La model va escriure fa temps aquestes paraules: «Un dia em vaig asseure a la meva  habitació a la nit i vaig pensar en el difícil que pot arribar a ser la vida. Sents que el món pesa massa sobre les espatlles», va expressar.

L'agència The Talent Tree, que representava a la model, també va voler homenatjar amb aquestes sentides paraules: «És amb immensa tristesa  que reconeixem la sobtada mort de la bella i talentosa Amber-Lee Friis. Ella va ser una de les nostres models originals en The Talent Tree i finalista en Miss Univers NZ 2018. Les nostres sinceres condolences per a la seva família i amics».