Primer pla de Shaila Dúrcal somrient i mirant a càmera

El truc de Shaila Dúrcal per perdre 19 quilos en poques setmanes

La filla de Rocío Durcal ha aconseguit aprimar-se amb un mètode molt conegut

Shaila Dúrcal ha aconseguit aprimar-se ni més ni menys que 19 quilos en tan sols quatre mesos. Una pèrdua de pes molt ràpida amb la qual ha pogut recuperar la seva forma física i iniciar noves rutines més saludables.

Després d'estar tota la seva vida centrada en el treball, la filla de Rocío Dúrcal feia un temps que buscava fer el pas definitiu i donar un canvi radical a la seva vida.

I és que sentia que la seva salut física i mental no passava per un bon moment, però li costava prendre la decisió d'introduir l'esport i una nova alimentació en la seva vida.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Tenia ganes d'un canvi. Als meus 42 anys vull aprofitar cada moment de la vida i més quan penso que la meva mare se'n va anar amb 61. M'ha costat centrar-me que l'important és la salut, ja que sempre he viscut molt bolcada en el meu treball», ha assegurat recentment en una entrevista al diari 'ABC'.

El gran canvi físic de Shaila Dúrcal després d'aprimar-se 19 quilos en tan sols 4 mesos

Amb 42 anys, Shaila Dúrcal continua vivint una intensa vida laboral a cavall entre Madrid i els Estats Units. A Amèrica desenvolupa gran part dels seus compromisos professionals, mentre que a la capital espanyola té fixada la seva residència principal.

Aquesta es tracta d'un habitatge que ha heretat dels seus pares i on s'ha instal·lat al costat del seu marit, el mexicà Dori Ferreira, i la filla d'aquest, Aitana.

«Viatjo molt, però ja la meva base serà aquí. Estic al pis dels meus pares, la meva filla ja és a l'escola i té els seus amics. Estic animada perquè aquí estic envoltada dels meus», confessa emocionada a la revista 'Diez Minutos' després d'establir-se novament a Espanya.

Davant aquesta situació, la cantant no trobava el moment oportú per a centrar-se en la seva salut, malgrat estar preocupada pel seu excés de pes.

No obstant això, tot va canviar radicalment després de conèixer el mètode d'aprimament Pronokal. Un tractament de pèrdua de pes que li va recomanar el seu germà i, a més, és molt conegut a casa nostra.

«Va ser una mica obligat. A vegades un se saboteja massa i al final em van convèncer. Havia sentit parlar de Pronokal i de fet, el meu germà va fer aquesta dieta fa anys, però no sabia molt i quan ja em vaig reunir i tal vaig dir 'no perdo res'», confessa a la revista 'Diez Minutos'.

«Estava en 91 quilos i era un excés. Avui camino pels 72-73 quilos i em mantinc en una bona rutina amb alimentació i gimnàs», revela.

El mètode de Shaila Dúrcal i altres famosos per perdre pes de forma ràpida

Tal com ha reconegut la mateixa cantant en la presentació de Pronokal, la seva vida ha fet un gir radical després d'iniciar aquest tractament, avalat per especialistes mèdics i nutricionistes. Concretament, es tracta d'un mètode d'aprimament basat en una dieta cetogènica, és a dir, baixa en greixos i hidrats de carboni.

Tot i que cada pla d'alimentació s'adapta a les necessitats específiques de cada persona, per norma general es destaca el consum elevat de proteïnes i se suprimeixen els hidrats. Tot amb l'objectiu de propiciar un canvi metabòlic en el cos.

«Comences a tenir una nova relació amb el menjar. Aprens a conviure amb el bròquil, el carabassó... sempre tenim als vegetals una mica apartats. Et costa, però s'aconsegueix. Es contagia més l'estil saludable i al meu marit menys la cervesa... si em segueix», assenyala la cantant en la mateixa entrevista.

D'aquesta manera, Shaila ha volgut advertir que no es tracta d'una 'dieta miracle' més, sinó d'un mètode supervisat que comporta importants canvis en els hàbits alimentaris.

No obstant això, no es tracta d'un tractament nou ni en auge, ja que són molts els famosos a casa nostra que han recorregut a Pronokal per perdre pes.

Des de Santiago Segura fins a David Bustamante, passant per Jorge Javier Vázquez. De fet, el presentador de 'Sálvame' assegurava haver perdut 15 quilos en 2019 «gràcies a l'esport, la disciplina i Pronokal».