Truca 2.300 vegades a la parella de la seva filla per mantenir relacions sexuals

Condemnada a presó per assetjar durant més d’un any a la parella de la seva filla
Imatge d'una trucada. | Imatge d'arxiu

Una gallega de 65 anys ha estat condemnada a un any i deu mesos de presó per assetjar a la parella de la seva filla amb 2.300 trucades. Les trucades van tenir lloc entre el 13 d'agost del 2012 i l'1 de juliol del 2013, onze mesos de trucades que finalment han acabat en sentència.

 

 

El titular del Jutjat Penal número 2 no va creure a la dona, que va negar els fets i l'ha condemnat, tot i que la dona no ingressarà a la presó perquè no té antecedents. La sentència dictamina un ordre d'allunyament, respecte a la víctima, durant tres anys i li ordena a pagar una indemnització de 4.000 euros.

 

Segons la sentència, la processada va conèixer a l'home al febrer del 2012, quan la seva pròpia filla els va presentar, ja que en aquells moments mantenien una relació sentimental. No va ser fins a tres mesos després, el maig d'aquell mateix any, que va començar a enviar-li missatges al mòbil per poder-hi tenir una cita ja que se sentia molt "atreta" per ell. El jutge explica, a favor de la víctima, que ell des d'un primer moment no hi volia quedar. Tot i així la condemnada va seguir insistint.

Les amenaces

Els missatges van començar d'una manera cordial per poder veure's amb la víctima però com que no ho va aconseguir l'acusada va passar a les amenaces. Li enviava missatges en que deia que si no es veien, ella explicaria coses fosques del seu passat, tot i això, la víctima no hi va accedir i va tallar la relació amb la filla.

 

La sentència explica que aquestes 2.300 trucades es realitzaven tant de dia com de nit i que l'home només en va contestar vint, sempre per dir que no i que mai tindrien relacions sexuals. Les amenaces van anar pujant de to, ja que al final no es tractava de mantenir relacions sinó de «venjar-se d'ell pel que la processada entenia com una ofensa». Tot va acabar amb la denúncia de l'home que quatre anys després ha vist resolta en una sentència condemnatòria.