La trucada de 'Sálvame' que trastoca els plans a Kiko Rivera

El fill de la cantant ha estat molt clar en les seves xarxes socials

El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana
Kiko Rivera ho té molt clar | Instagram @riverakiko

Probablement dimarts es va viure un dels moments més èpics de la història de 'Sálvame'. Kiko Rivera va entrar en directe al programa després d'haver escoltat una sèrie d'informacions amb les quals no estava d'acord.

El fill d'Isabel Pantoja va confessar que està malament per la seva mare i no pels problemes econòmics que té. En primer lloc, va voler deixar clar que en cap moment de la seva vida ha estat un mantingut, la qual cosa s'ha comentat aquests últims dies. Kiko Rivera al·lucina amb els que pensen això. A més, ha manifestat que quan va fer els divuit anys va deixar de rebre ajudes de la seva mare.

Kiko Rivera vol recuperar la seva mare

Les paraules de l'artista van ser molt clares. Ell està molt decebut amb la seva mare. «Necessito la meva mare, no Isabel Pantoja», va dir molt enfadat en ple directe. La trucada del DJ a 'Sálvame' va ser del tot inesperada. Kiko Rivera va ser molt dur amb la seva mare. Per primera vegada en molt de temps, va confessar tots els problemes que té amb ella. L'artista ha demanat que vol que la seva mare torni a ser la seva mare i que deixi de ser Isabel Pantoja.

Pel que fa a l'herència del seu pare, el marit d'Irene Rosales va ser molt clar. «Jo no li he demanat l'herència del meu pare. El que li vaig dir va ser que, per solucionar els seus problemes i els meus, que són més petits, calia vendre Cantora; per la meva part no hi hauria problema», explicava a 'Sálvame'.

Tot això va succeir aquest dimecres en una conversa totalment inesperada amb el programa. Kiko Rivera no va aguantar més i va decidir parlar i defensar-se sobre el que s'estava explicant al programa.

La decisió final 

Kiko Rivera ha pres una decisió molt important respecte al que va succeir. El DJ ha esclatat a les seves xarxes socials i ha escrit tot el que pensa. «Ja no m'enfado. Només observo, miro, penso, em decebo... i m'allunyo, si cal», ha escrit Kiko a Instagram. No és la primera vegada que l'artista es desfoga a la xarxa, ja que fa uns dies va llançar-li una indirecta a la seva mare recriminant que encara no havia anat a veure'l.

La decisió de Kiko Rivera està presa. A partir d'ara, el fill d'Isabel Pantoja no tornarà a enfadar-se més. El DJ ha confessat que està profundament decebut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja no m'enfado només va observar, miro, penso, em decebo ... i m'allunyo si cal. Bona nit família

Una publicació compartida de Kiko Rivera (@riverakiko) el


Comentaris

envia el comentari