Sonsoles Ónega al programa 'Ya es mediodía' de Telecinco

Les declaracions de Sonsoles Ónega que posen en perill la seva amistat amb Letícia

La periodista ha estat molt contundent

Ja fa anys que Sonsoles Ónega i la reina Letícia són molt amigues, concretament des que es van conèixer treballant a CNN+. Des de llavors, han conservat aquest estret vincle. Tant és així, que Sonsoles va ser testimoni al casament de Letícia amb el rei Felip VI.

És més, fins i tot la presentadora de 'Ya es mediodía', en més d'una ocasió, ha aprofitat per parlar molt bé de la seva amiga, deixant clar que la reina Letícia ha portat frescor i proximitat a la monarquia. Ara, però, ha fet unes declaracions en directe que podrien costar-li la relació que té amb Letícia. Les declaracions fan referència a un membre de la família política.

Sonsoles, sincera i contundent

Ahir et donàvem a conèixer que Victòria Frederica, la filla de la infanta Elena, havia estat enxampada saltant-se les mesures de seguretat pel coronavirus. La filla de la infanta ha estat fotografiada sense mascareta i abraçant diversos amics.

Com no podia ser d'altra manera, aquestes fotografies de la neboda dels reis han causat un gran enrenou en la societat. I, per aquest motiu, s'ha comentat el cas en diferents programes de televisió. A 'Ya es mediodía', durant l'emissió en directe, Sonsoles Ónega ha estat molt clara i contundent sobre l'actitud de la jove. En concret, ha exposat: «Parlem dels que no n'aprenen, que no n'hi ha prou que els enxampin diverses vegades. Victòria Frederica, que sembla que les normes no van amb ella... molt malament».

És possible que aquest comentari molesti a la reina Letícia per criticar un familiar proper al seu espòs. I és que són moltes les polèmiques que protagonitzen: els escàndols financers i amorosos de Joan Carles I, la polèmica pel cotxe de luxe de Froilà, Iñaki Urdangarin a la presó...

La Reina Letizia donant un discurs en un faristol de la fundació Feder
La reina Letícia podria enfadar-se amb Sonsoles Ónega per la seva sinceritat | GTRES

Tot i això, segur que en el fons l'amiga d'Ónega està d'acord amb les seves paraules, ja que la seva neboda ha estat enxampada diverses vegades saltant-se les normes imposades per la pandèmia. Així, segons ha revelat 'Cotilleo.es', el rei Felip hauria trucat a la seva germana Elena perquè 'controli' els seus fills. Una trucada que podria haver tingut un to força elevat.